reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Ja w wyrku,bo jakos tak nie miałam już co robić :-) wiadomo,że gdybym pomyślala,to coś by sie znalazło,ale postanowiłam nie myśleć :-D
Waris - czyżby wszystko wskazywało na to,że sie jednak w czwartek spotkamy? :-)

Podoba mi się Twoje podejście, chyba skorzystam i ja :-D

Na razie nic nie słychać więc chyba tak. A o której mniej więcej się spotykamy?

MSMickey spojrzysz na PW :confused: są tak obok Twojego miejsca zamieszkania jakieś galerie?

Mlodak to ci się Szymek rozbrykał :tak:

Ja też ide myju, myju i do wyra.

Dobranoc pa pa

PS Aga a mnie wszystko jedno aby były na dziewczynkę w rozm.86 i w promocyjnej cenie ;) będę wdzięczna

Ostatnia edycja:
reklama
Waris - no ale powiem Ci, że w takich parkach to dzieci lubią sobie po trawce pobiegać... U nas jest masakra z psimi gównami.... Nie można dziecku w ogóle na trawę pozwolić wejść, bo ZAWSZE przybiegnie z brudnymi butami - dwoma!!! A jak sobie właściciele piesków zrobili psi WC przy takim murze przy budce elektrycznej czy coś, to jak śnieg stopniał, to była jedna wielka kupa gówna... przez 1,5 roku się nie "rozłożyła" chociaż niby biodegradalne bo naturalne... 20 cm od chodnika... Ja uważam, że każdy właściwciel powinien sprzątać po swoim psie za każdym razem, tak jak się spuszcza swoje w toalecie... a u nas to masakra jest, wszędzie g... nie można na 5 cm zjechać kołem wózka z chodnika, bo już cało koło w g.... A nieraz trzeba bo chodniki wąskie a jakoś się wózki muszą minąć...
u nas nie ma parku tylko trawniki między blokami, ale to nie usprawiedliwia właścicieli psów od sprzątania... A w ogóle to dopiero jak Szymek zaczął chodzić i biegać po trawie to zaczęłam to zauważać...

Młodak - upić się jednym piwkiem?? No ja tak potrafię :D

Iwon - jeszcze ja ja GRATULUJĘ KORNELOWI!!!!!!!!!!!!!!! :)

Muńka dziękuję :D mam nadzieję, że tak będzie już zawsze albo i coraz lepiej ;)
a jak jeździsz do Poznania? Bo mąż omijał autostradę bo by prawi 100 zł za przejazd zapłacił w dwie strony...

Mlodak - szkoda,ze nie dalas znac wczesniej,to bym Ci kupila i wyslala,bo chyba 80 chlopiece byly.

Waris - jeszcze konkretnie sie z MsMickey nie umawialysmy.

Zasypiam powoli z telem w reku,wiec pora spac.

Edek:

Rysica -to zalezy czy nam sie spieszy,czy nie. Ja czasu malo to A2,a jak nie to do Konina A2 a potem wiemy gdzie zjechać na A2 zeby ominać bramki.Tylko,że teraz już tak sie nie da, bo postawili bramki na zjazdach :/
Generalnie stara trasa od Konina do Poznania nie jest zła.Gorzej Konin Wawa,dlatego tą trase pokonujemy tylko A2.

Ostatnia edycja:
Rysica gdyby gmina dbała o to aby woreczki były non stop w stojakach na nie przeznaczone i gdyby było gdzie tą psią kupę wyrzucić a nie isć z nią przez pół miasta w ręku w reklamówce to i więcej ludzi by je sprzątało.

Muńka to jak sie dogadacie, tak konkretnie to daj znać.

Teraz naprawdę już spadam pa pa

Waris - u rodziców co 100 metrów jest kosz na psią kupkę z woreczkami... a g... są nawet na placu zabaw........ Nie oszukujmy się jak ktoś będzie chciał i poczuwał się do odpowiedzialności to sprzątnie....
ale może zakończmy ten temat bo ja widzę co się dzieje i mam swoje zdanie wyrobione... :sorry: i wszystkie moje sąsiadki mają takie samo zdanie...

dziewczynki jutro jade na snowboard po pracy :-D:tak::-):laugh2: pierwszy raz od kiedy zaszlam w ciaze jupi!!!!!!!!!!!!!

zaza juz pewnie lezy pod stolem pijana?
aylin lykcika?!?!?!:szok::laugh2:

Waris - u rodziców co 100 metrów jest kosz na psią kupkę z woreczkami... a g... są nawet na placu zabaw........ Nie oszukujmy się jak ktoś będzie chciał i poczuwał się do odpowiedzialności to sprzątnie....
ale może zakończmy ten temat bo ja widzę co się dzieje i mam swoje zdanie wyrobione... :sorry2: i wszystkie moje sąsiadki mają takie samo zdanie...
Pewnie masz racje...
U nas "na wsi" ciężko dostać torebki na odchody. Kiedyś były u chińczyków, ale teraz niet. Ale teraz mnie olśniło, że przecież na allegro mogę kupować :sorry2:
Tam gdzie ja chodzę na spacery są od niedawna tylko zwykłe kosze na śmieci i szczerze współczuję tym ludziom, którzy mieszkają koło nich ;-)

Maćku - ale wiesz, jest jeszcze różnica nie sprzątnąć po piesku jak narobił w takich krzaczorach, że nikt tam nie wejdzie (to wtedy nie ma sensu sprzątać, racja), a jak narobi na trawniku przed blokiem czy pomiędzy blokami, gdzie dzieciaki biegają, czy koło placu zabaw... No u nas strach z chodnika zejść, jakaś plaga normalnie...

U mnie niestety pajacyki po 55zł :( A do każdej z was mam daleko:(
Ale wczoraj znalazłam w szafce 2 pajacyki,które miałam na samym dole bo były dużo za duże jak je dostał i dobrze,że spojrzałam bo one rozmiar 9-12 m-cy a już dobre.:szok: Gdyby nie ta akcja z pajacykami to by przeleżały.

Mam pytanie do was jak z gaworzeniem waszych dzieciaczków? czy wszystkie już wymawiają sylaby typu dada tata gugu? bo mój tylko same samogłoski wypowiada i nie wiem czy mam się martwić czy nie:(

A i wczoraj Antoś zjadł jajecznicę na masełku :) smakowało bardzo i nic mu nie było po niej:)

reklama
Witam porannie.
Noc cała przespana.Pobudka o 7 bo K wrócił z pracy i zaczął smarkac i charchac w lazience oczywiscie nie zamykając drzwi a to obok pokoju Sz. jest. Zwrocilam uwage to sie ofukal. Może i trochę sie czepiam ale jak ma sie za soba kilka nieprzespanych nocy to chce sie pospać jak najdłużej.

Muńka gdybym sie sama do smyka nie wybierala to pewnie bym Was prosila. No ale w Jankach nie bylo tych za 35zl.

Aga w sumie to obojętny mi kolor. Bierz co bedzie, w nocy i tak go nikt nie oglada.

Do góry