Muńka
Fanka BB :)
My dziś jedziemy do mojej siostry na kolację i nockęmatka trochę się rozerwie przy karmi
z tej okazji postanowiłam upiec trochę faworków dla Kubusia (siostrzeńca) i wsadziłam palca do gorącego smalcu
Zyczę miłego weekendu Wam!!
udanego wypadu do siorki!:-)
kasia.natka - ja jestem, z doskoku, ale jestem :-) Gabi mi się non stop wybudza.... może wszystkie dzieciaki dziś gorzej śpią, skoro takie puchy.
Moja ma niby 69, ale ubranka nosi na 9-12 miesięcy, 74 albo 80.
Ostatnia edycja:

wrocilysmy z playgrupy jak zwykle padla w samochodzie, wiec ja polozylam do lozeczka, obudzila sie i bylo spoko ale po 20min placz, wiec poszlam do niej sie pobawic dalej placz- niby sie bawi ale placze jednoczenie albo raczej jeczy ale lzy leca :-( wiec skoro z mama zle to moze bez mamy bedzie lepiej, tez nie ryk i taki ze na rekach sie nie uspokoila. Nakarmilam ale w trakcie, placz, kaczuchy na YT zawsze pomagaly..... pomogly pierwsze trzy razy.... i placz. wkoncu ubralam i wyszlam na spacer po 15min zasnela ale po kolejnych znowu placz i tak 40 min po czym zanela. Jak tylko usiadlam na laweczce obudzila sie wiec wrocilysmy do domu wlozylam do lozeczka ale juz nie zasnela. 

tam najciekawiej. 
tylko nie wiem jak z przybieraniem po niej