• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

Witam!
Moje szczęście występowało wczoraj do godz. 1 :confused2:

Aylin josie sto lat dla dzieciaczków! :tak:
Ja pół nocy nie spałam, ale nie z powodu A, bo on ładnie spał, ale całą noc chciał mnie trzymać rączką :)
Przez siostrzenicę? Co tym razem wywinęła?

to teraz ci moge odpowiedziec - widze ze slangiem miejscowym pojechalas z tym ekspresem :-D:-D u nas sie mowi zamek. no ale u nas sie mowi tez zakluczac i odkluczac drzwi - niania mnie ostatnio za to wysmiala :-D

U nas się używa obu określeń. Choć w sumie moja mam jest z Łodzi a tata stąd, więc może dlatego znam obie te formy...:sorry:

reklama
Witam

Aylin, Josie- wszystkiego najslodszego dla maluszkow :-)

Lece z mloda na playgrupe ale najpierw do apteki po jakis ochronny na zoladek bo mi od antybiotyki skreca :-(

Oj pospałyśmy dzisiaj :-D

tiaaaa... zima nam wróciła i plany zniweczyła:-) aż byłam w szoku rano jaką grubą warstwę śniegu mamy na poręczy balkonowej!!!

mnie dzis np niania oswiecila jak sie skarzylam ze rano mi nie wypija nawet pol butelki. a ona na to: a ty jestes glodna zaraz po wstaniu? ja wielkie oczy, no nie jestem. :sorry2::cool: a nawet mam odruch wymiotny jak mi rano ktos da kanapke z miesem.....czasem cos robimy i myslimy ze dobrze a tu sie okazuje ze troszke sie zapedzimy

dokładnie to samo powiedział dziś mój mąż, kiedy pytałam się Gabi, czemu znów rano nie chce jeść?? i to chyba właśnie o to chodzi, bo ja też od razu po wstaniu głodna nie jestem.

MsMickey - uwielbiam Twój mózg komputerowy :-)

Sto latek i zdrówka dla Martynki i Jasia!!!

Niespodzianka gratuluję paczki;-) i uporu teściów...

Josie no faktycznie slangiem Was tu zaatakowalam :cool: Zakluczac/odkluczać podoba mi się jezykowo ma sens:-)

Aga co tam z siostrzenicą się dzieje?

Sunshine koniecznie coś osłonowego mój żołądek samych antyboli nie wytrzymuje i jest ostry protest...

Dziewczyny wlasnie wstalam z drzemki z mlodym. Snilo mi sie, ze poszlam do lekarza, bo chcialam zajsc w druga ciaze, a on mi mowi, ze gratuluje, bo juz jestem :szok::baffled: I ja sie cieszylam :baffled::eek: A pozniej wlazlam w wielka kupe traperami. Ughhh koszmar ;-) Nastepne dziecie moze mi sie zachce miec za jakies 10 lat. Na razie jeden babel wystarczy.

dzień dobry w dniu wolnym :-)
Aylin moja koleżanka za dwa tygodnie robi pierwsze urodziny córki i ona jeszcze nawet 8kg nie ma :tak: bardzo wolno przybierała, momentami stała w miejscu, może od dwóch miesięcy jest trochę lepiej ale jest zdrowa i nic jej nie dolega więc taka uroda niektórych dzieciaczków :sorry:

tyle z mojego nadrabiania :zawstydzona/y: no po prostu nie da się was doczytać...

u nas co raz większe postępy w poruszaniu się do przodu :-) pełzanie, raczkowanie a jak się da czegoś złapać to i podciąganie :-D

ktoś zechce zagłosować, mnie się udaje nawet dwa razy dziennie :eek: https://www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/5181

a mi, a mi, a mi ?!! :-D;-);-)

Jejku, przepraszam przeoczyłam :) Ale tłumaczy mnie ze ukradkiem w pracy :P

Muńka - oczywiście ze Tobie również dziękuję w imieniu dziecia :)
Aylin moja koleżanka za dwa tygodnie robi pierwsze urodziny córki i ona jeszcze nawet 8kg nie ma :tak: bardzo wolno przybierała, momentami stała w miejscu, może od dwóch miesięcy jest trochę lepiej ale jest zdrowa i nic jej nie dolega więc taka uroda niektórych dzieciaczków :sorry:

Moja ma szanse również do 8 kg na pierwsze urodziny nie dobić. Skoro w 7 tyg przybrała 225 g to w tym tempie do czerwca do 7300 moze dobije :)

Dała mi pediatra próbkę kaszki Sinlac - ze od tego dzieci ładnie przybierają. Próbowałyście może?
Spróbuje - a nuż mojej modelce posmakuje.

reklama
masakra ... wstal o 22 i wydoil cala butle druga 7 miarek poszedl spac ... juz bez sensacji

a moze to gluten? bo do nocnej mu daje ... ta druga dostal bez kaszki (wciaz jest ekspozycja) i nie wymiotowal... no ale wczesniej tak nie mial nigdy ... albo moze kaszka ktora daja mu w zlobku na podwieczorek... albo zmiana wody... on nie chce np po 4 godzinach jesc nic w domu po tej kaszce ... ale jesc moze tez nie chciec od zebow

kupki sa wooooodniste na maksa dzisiaj ale ida zeby 4 szt gora wiec moze od tego,

nienawidze domyslow !!!!

byl tez maz u lekarki ... gardelko lekko czerwone bo katar sie zrobil ale nie jest zle ... mam nadzieje ze przejdzie ... do srody w domu, zmiana diety bez surowych owocow,... mozliwe ze wlasnie stad te wymioty i ze zmiany wody bo my tylko na mineralce to wdlg lekarki... no i w koncu na antyvbiotyku bylismy wiec moze podraznilo zoladek a nie wiadomo jakie to jedzenie zlobkowe wiec .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a ja w pracy zamiast z moim skarbem ale jutro woooolne wiec sie zaopiekuje moim misiem zlotym

Aylin zrob badanka zrob ... moze taka jej natura ale lepiej dmuchac na zimne... gratuluje siadania :D

Rysica zabkowanie to jest jednak masakra ...

MsMickey u nas tez gora opuchnieta tylko mamy 4 zeby 1 i 2 spuchniete wiec prawie jak du.. pawiana z nogami po bokach :P eee ja tez nie wiem o co cho :P ale ja to chyba ze zmeczenia juz nie czaje ... dobrze ze w pracy to juz odruchowo bo bym tutaj nic nie zrobila

Maćku jablko z mango straszne :P widze ze tez Ci nie podeszlo :P:P

Josie a no moze i wlasnie wiecej je tam stad niechec w domu bo ani ten przedostatni nie zjadl ostatnio wiecej niz 90 ani ostatniego calego nie chce ... moze zeby zmniejszyly apetyt

Niespodzianka no to ma poczucie rytmu :D:D moj sie na nic nie gibie nawet na kaczuchy :P fajny sen poza tym gowienkiem :P:P

AYLIN JOSIE STO LAT DLA MLODZIEZY !!!!! :P

Mlodak oddaj choc pol nocki przespanej :P chyba na nas przeszlo :P

Maćku no to dala popis :P

Muńka milego spacerku

Kasia.natka gratuluje nowosci :D

a co do jedzenia rano to moj tez nagle przestal chciec ... :|

a i z pochwal dziecia zaczal siadac jakis czas temu tak normalnie :) i przerwacac inaczej niz na glowe robiac wielkie jebudu :P teraz klapnie albo na pupe albo na boczek ale glowa cierpi coraz rzadziej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry