katrina115
Potrójna Mama
MsMickey - to był mój pierwszy raz i chyba nie ostatni, bo smakowały... lubię krokiety, ale są bardzo czasochłonne w przygotowaniu,
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-) no dobra...prawda jest taka, ze robią tez tam pyszne bezalkoholowe drinki, wiec MsMickey nie byłaby poszkodowana jakby co ;-)
Pytam, bo nie mam zielonego pojęcia, jak najlepiej...
staram się puszczać radio tylko bo się właśnie boję, bo on to czasami aż płaczę jak mu zasłonię reklamę Giuseppe naprzyklad
ale mialam juz dosyc no i sam komp mi cos nawala wiec oddalam poki czas.

Poszłyśmy na spacer i zahaczyłyśmy w powrotnej drodze o cukiernię SOWA...pewnie domyślacie się co było potem...

Gdy juz przestanę karmić umawiamy się na drynie na stowe! a jak nie będziecie chciały, to będę Was nawiedzac z butelką![]()

co ona wygaduje???Muńka nie ma jak romantyczny weekend na dwóch lapkachA chociaż przy jednym biurku?
;-)
;-)AAAA... Moja córka mówi dziś cały czas MAMAMAMAMAMANic innego nie sylabizuje!!!! Uwielbiam ją, aaaaaaa!!!!
![]()
Witam!
U mnie weny nadal brak
Kasienka zdrówka dla Nikosia!
Gratuluję postępów dzieciaczków ;-)
U nas też radocha - Zosia zrobiła kilka razy "papa" :-)

czekamy na wenę!MsMickey, no miłoby bylo jakbyś jednak miała przerwę pomiedzy karmieniem a drugą ciążą...bosko byłoby wyjść na drinka tym badziej, ze za chwilę otwierają w wawie filie najlepszego baru w Polsce - bar max!!!
Coctail Bar Max
Munka, idziemy, nie?;-) no dobra...prawda jest taka, ze robią tez tam pyszne bezalkoholowe drinki, wiec MsMickey nie byłaby poszkodowana jakby co ;-)

Mam pytanie - jak mierzycie temperaturę dzieciom
Drugie pytanie - czy Wasze dzieci oglądają TV? Czy puszczacie im jakies bajki? Pytam, bo wczoraj czytałam kilka artykułów, ze jednak pokazywanie dzieciom bajek do 2rz hamuje rozwój mowy? Moze tak być? W sumie moze cos w tym jest, bo mój chrzesniak zaczął mówić dopiero jak miał ponad 2,5 roku (wczesniej nawet mama/tata nie mówił), a u nich w domu czesto była tv puszczona...no ale moze to przypadek...co myślicie? Mozna coś dzieciakom puszczac, czy jednak zaczekać?