reklama

Czerwiec 2012

Kasieńka nie, u nas płaci się za posiłki i godziny w których dziecko było w przedszkolu PO 13tej, a Szymek jak chodzi raz na jakiś czas to i tak DO 13tej. I to jest państwowo. U nas rozumieją, że mamy małe dziecko i daleko mieszkamy (Szymka musimy zawozić SKMką i tramwajem, kawał drogi, więc ja z Moniką nie mam szans go odebrać) i wiedzą, że wracam do pracy przed wakacjami i Szymek wtedy będzie chodził w dni kiedy mąż ma wolne. A w ogóle to dziadek Szymka, tata R mieszka blok obok przedszkola, więc będzie go mógł o 13 odbierać, w dno wolne od pracy.

Ostatnia edycja:
reklama
Rysica ano widzisz :)

no i Nikodem dzisiaj juz 5 kupek tylko pierwsza byla ok pozostale biegunkowe :(:(:(:(:( czytam tez na necie i zdarzaja sie takie straszne biegunki przy zabkowaniu a nam idzie 4 zeby ... nie chce do szpitala bo jeszcze czyms powaznym sie zarazi a ani antybiotyku ani niczego dac nie mozna

Ostatnia edycja:
ja bym dała Nifuroksazyd, zawsze warto spróbować... Jak to od zębó - przejdzie po nifuroksazydzie (nie zgodzę się, że to tylko na bakteryjne zatrucie działa - "Jego działanie polega na hamowaniu aktywności bakteryjnych dehydrogenaz i enzymów uczestniczących w syntezie białka." samo zahamowanie enzymów zmniejsza biegunkę... u nas ZAWSZE działał). Jest jeszcze bactrim. A jak to rotawirus???? W żłobku rota łatwo załapać. Może zadzwoń do żłobka i zapytaj czy jest dużo dzieci nieobecnych z powodu biegunki. W tym żłobku gdzie Szymek chodził to jak dzwoniłam i mówiłam, że Szymek przyjdzie od ponieziałku po chorobie (a byłam w domu bo byłam po operacji kostki) to potrafiły mi powiedzieć, żeby zaczekać jeszcze z tydzień, bo od 2 dni mają jakiś wirus).

dzwonilam do zlobka, w tamtym tygodniu bylo jakies dziecko ktore wymiotowalo (bez biegunki) ale przyszlo po jednym wolnym dniu i bylo ok, dzieci ktore chodzily w tamtym tygodniu sa i w tym wiec raczej nie zlobek...
a nifuroksazyd nie zawsze pomaga :) moja kolezanka jak zlapali jelitowke... dawala a i tak wyladowali w szpitalu, a tam jeszcze zarazil sie maluch rota bo organizm oslabiony i poszlo
a na co smekta jest ?

smecta jest na biegunkę ale jak Ci się uda przekonać dziecko do wypicia tego obrzydlistwa to będziesz dobra. Nawet Szymek lekoman absolutnie nie dał sobie tego podać...

reklama
GRATULUJĘ!!!!!!!!!

a moja cały dzień tata i dziadzia ;D zdrajczyni :P

AAAA... Moja córka mówi dziś cały czas MAMAMAMAMAMA :-D Nic innego nie sylabizuje!!!! Uwielbiam ją, aaaaaaa!!!! :-D

Gratuluję. Moja chodzi i woła pupa pupa pupa pupa :(

Hatszept, Iwon - mam produkt dla nas :) w akcie desperacji wyszukałam takie oto coś
xlarge.jpg

Sunshine - w jaki sposób zapinane te spineczki??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry