MsMickey
Fanka BB :)
Aylin no to już możesz iść do pracy:-)
Hatszept, Munko do jasnej ciasnej inaf mi z tymi drinami
Właśnie stwierdziłam, że muszę mieć przerwę pomiędzy karmieniem a następną ciążą, żeby móc w końcu coś wypić... a dzeka z cola kiedyś uwielbialam ... (!!!) kiedyś, tzn w czasach, gdy czasem pilam alkohol ... teraz nie pamiętam smaku już ;-)
Gdy juz przestanę karmić umawiamy się na drynie na stowe! a jak nie będziecie chciały, to będę Was nawiedzac z butelką
Katrina też lubię krokiety tylko rzadko chce mi się je robić...
Hatszept no faktycZnie potencjał jest - czyli można:-)
Kasienka obu już było lepiej&&&
Aylin pobranie krwi z żyły nie musi być straszne to naprawdę zależy. Goch olewa. A ja staram się pilnować, żeby była najedzona, zrelaksowana i w ogóle. No i zachowuję spokój ale ja już tak mam - emocje po fakcie. Zimna ryba - co zrobić;-)
Hatszept, Munko do jasnej ciasnej inaf mi z tymi drinami
Właśnie stwierdziłam, że muszę mieć przerwę pomiędzy karmieniem a następną ciążą, żeby móc w końcu coś wypić... a dzeka z cola kiedyś uwielbialam ... (!!!) kiedyś, tzn w czasach, gdy czasem pilam alkohol ... teraz nie pamiętam smaku już ;-)
Gdy juz przestanę karmić umawiamy się na drynie na stowe! a jak nie będziecie chciały, to będę Was nawiedzac z butelką
Katrina też lubię krokiety tylko rzadko chce mi się je robić...
Hatszept no faktycZnie potencjał jest - czyli można:-)
Kasienka obu już było lepiej&&&
Aylin pobranie krwi z żyły nie musi być straszne to naprawdę zależy. Goch olewa. A ja staram się pilnować, żeby była najedzona, zrelaksowana i w ogóle. No i zachowuję spokój ale ja już tak mam - emocje po fakcie. Zimna ryba - co zrobić;-)

My też lada moment będziemy obniżać, bo młody w nim "raczkuje" i zaczyna się chwytać za rant boku.
Gratuluję postępów na basenie!
Nawet jak sobie coś tam pofolgujesz, to pewnie nikt nie zauważy i szybko zrzucisz