agaundpestka
Fanka BB :)
Witam, synek śpi, a ja wykorzystuję każdą chwilę i robię porządki na kompie wszystko zgrywam na dysk itp, jutro oddaję kompa do serwisu, bo coś mi nawala.
Muńka mam tak jak Ty
po całym dniu poza domem z Antkiem wieczór jest tylko nasz. Wczoraj spędziliśmy większość dnia w gościach, a nockę przytulał się do mnie 
Iwon oj chory facet w domu, ale chyba z Twoim nie jest tak źle jak sam się wziął za odkrzanie
Rysica jak planujecie zmiane na turystyczne to pewnie nie ma na co czekać
Monika nie będzie się obijać przy wstawaniu 
Wracam do kopiowania.
edek:
juz porobilam synek sie wyspal
Muńka mam tak jak Ty
Iwon oj chory facet w domu, ale chyba z Twoim nie jest tak źle jak sam się wziął za odkrzanie
Rysica jak planujecie zmiane na turystyczne to pewnie nie ma na co czekać
Wracam do kopiowania.
edek:
juz porobilam synek sie wyspal
Ostatnia edycja:
bawcie sie dobrze :-)
Nie wiem, może nadrabia moją nieobecność, a może to mu pomaga znosić dolegliwości ząbkowe... Prędzej to drugie, bo pracuję już m-c i nigdy aż tak nie było.
Nerwy mam straszne, bo jak go wzięło w środę, to mówiłam żeby nie szedł do pracy i się porządnie wykurował. To ten w czwartek nagle ozdrowiał (dodam tylko, że miał popoudniu próbę zespołu), a wieczorem po próbie znowu zaczął stękać
. A w weekend postanowił odchorować leżąc w łóżku, właśnie kiedy jest mnóstwo obowiązków, młody mega marudny i nie wiem, w co ręce włożyć.
Ale walnął manifę