Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale dziś mamy w planie oglądać hobbita więc lepiej niech będzie wypoczęty 

a Jasiu chciał pewnie wylizać resztki czekoladki ;-)
Zdrówka!!! I zazdroszczę postawy męża.. 
U nas Lenka też nie bierze pod uwagę godziny pójścia spać rodziców i pobudkę zarządza zdecydowanie za wcześnie ZAWSZE, więc znam ten ból.. 

Zaczynam to odczuwać, bo Lenka uwielbia mnie gryźć..Zrobiła się z niej przytulanka, czego wcześniej nie lubiła to teraz cały czas by się tuliła i gryzła (całowała?)...
Noce jako tako, raz lepiej raz gorzej, ale przyzwyczaiłam się.
Nie wiem, może nadrabia moją nieobecność, a może to mu pomaga znosić dolegliwości ząbkowe... Prędzej to drugie, bo pracuję już m-c i nigdy aż tak nie było.
Nerwy mam straszne, bo jak go wzięło w środę, to mówiłam żeby nie szedł do pracy i się porządnie wykurował. To ten w czwartek nagle ozdrowiał (dodam tylko, że miał popoudniu próbę zespołu), a wieczorem po próbie znowu zaczął stękać
. A w weekend postanowił odchorować leżąc w łóżku, właśnie kiedy jest mnóstwo obowiązków, młody mega marudny i nie wiem, w co ręce włożyć.

Taaaa....
A dlaczego nie pobierali mu krwi z paluszka? Mój starszak zawsze miał tak pobieraną, bo jak z żyły takiemu maluchowi pobrać?
Dobrze, że wyniki ok, a tą wątrobą się nie martw, pewnie tak jak piszesz są jakieś inne normy dla maluchów. Daj znać, co powiedziała lekarka. No i jakie wyniki usg.
Ale walnął manifę