• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

a tak Go jakoś przy budce powiesiłam :-D nawet nie wiedziałam, że jest w komplecie ;) Wózek polecam jak coś ;-)

Rysica dzięki, jasne, że można bez wkładki :) mi się Ona podoba i jak zrezygnujemy już ze śpiworka to ją odwrócę na drugą stronę ;) a pózniej na pewno bez jak będzie większy

reklama
hatszept - oj nie nie, zlotu tajnego nie ma :-) ja się nie udzielam, bo głównie o wózkach dziś, a ja nie mam rozeznania. Lubię moją spacerówę między innymi za to, że właśnie można montować i przodem i tyłem do kierunku. Fakt, że coś lżejszego by się przydało, ale nie wiem gdzie bym trzymała kolejny klamor.

Muńka - i to mnie właśnie powstrzymuje, żeby nie kupić tej spacerówki :P gdzie ja bym w domu 3 wózki trzymała? Parasolka malutka, mieści się idealnie w szafie narożnej obok bluzek ;) Duży stoi w przedpokoju przy drzwiach na swoim miejscu na wykłądzinie przeciwbrudzącej ;P a gdzie trzeci??? nieee zostaję przy moim klamocie - uwielbiam go bo można dziecia zakryć od wiatru a u nas strasznie wieje wiosna/ato/jesień przed klatką!

Uff jaka dyskusja o wozkach :D Ja mam tez 2 w 1 i tak jak u Hatszept wydaje mi sie, ze siedzisko w spacerowce jest zle wyprofilowane i mlody nie ma odpowiedniego podparcia. Zla jestem na ten wozek jak cholera - mam nadzieje, ze jak Tomcio podrosnie, to bedzie lepiej, bo sie bedzie mogl oprzec o podnozek. No i mamy jeszcze parasolke cosatto, ktora juz chwalilam wszem i wobec ;-)

Aga fajnie, ze juz w domku jestescie. Mam nadzieje, ze choroba szybko odpusci.

Polaa dobrze, ze Wojtus juz zdrowy - slicznie sie prezentuje w spacerowce :)

Rysica super lozeczko! I Monisia jaka zadowolona :)

Josie masz minusika :D Nie dosyc, ze odwiedzilam strone cosatto i spodobal mi sie kolejny wozek, to jeszcze ta Jane muum. Bardzo mi przypadla do gustu :D Nie mam kasy za bardzo, ale tak sie niesmialo rozgladam za spacerowkami zabudowanymi... Moze jakas uzywka sie trafi... Co jest nie tak z Jane???

No i wlasnie sie chcialam zapytac doswiadczonych. Jak dlugo sie uzywa takiej zabudowanej spacerowy? Nie chodzi mi o wyjazdy do lasu np, tylko o takie zwykle miejskie uzytkowanie... bo nie wiem czy mi sie oplaca kupowac kolejna krowe, czy bedzie tylko na chwile.

No i polalam z tego szczura w kaszce ;-):-D

Milego dnia (: (: (:

Uszanowanie ! ;-)

Piękna noc - poszłam spać o 1.30... pobudek parę ale do zniesienia.
Spacerowa lekka jest fajna tak do sklepu czy coś... nowki pewnie nie będę chciała kupować bo kupiłam wózek 3w1 po coś ale jeśli jakąś uzywke trafie na gumtree czy alledrogo to czemu nie;-) ale mówię tu o delikatnej parasolce na wypady sklepowe.

Dziś meldujemy się na warsztatach z eko pieluchowania. Zobaczymy co tam ciekawego powiedzą oprócz: kupcie nasze pieluchy bo są zajebiste ;-)

Witamy :) w łóżku byłam już o 22:55 i pierwsza pobudka 6:10 :) pobudka 8ma :) więc wyspaniu jesteśmy :)
Mam problem z młodym, bo nie chce nic jeść poza cycem :baffled: chyba, ze dam mu swoją kanapeczke:nerd::nerd: a przed szpitalem jadł tak ładnie. No i dawanie leków to masakra pluje jak tylko dochodzę.

Niespodzianka, ja jestem z muum bardoz zadowolona. jedyne co mnie wkurza to ta budka - nie dosc ze krotka to jest przytwierdzona do oparcia i jak kladziesz oparcie to ona tez idzie w tyl i ledwo glowke dziecka przykrywa wtedy. nie wiem kto to wymyslil. ale materialy sa super - mieciutkie, budka jest wiatro i wodoszczelna, prowadzi sie bosko, na sniegu tez nie ma problemow - chyba ze koleiny na ulicy, zawieszenie jest dosc twarde ale z czasem bardzo zmieklo :) no i nie jest zbyt zabudowana - to juz to cosatto ma wiecej osloniete boki chyba. ale jezdzimy od listopada, kupilam cieply spiworek i jest ok. ogolnie to nie zaluje zakupu.

hej laseczki :-)
widzę że spacerówki na tapecie więc się nie wypowiadam bo my jeszcze resztką sił w gondoli a potem przesiadamy się na spacerówkę z zestawu :tak: a wy nie macie wózków 2/3 w 1 :confused: czy nie jesteście z nich zadowolone?

Ja zadowolona jestem z mojego casualplaya. Nie zamieniłabym go na zaden inny. Jedyny minus to to ze nie ma przekładanego siedziska. Dlatego obecnie młoda jeździ w foteliku samochodowym - mam ten z rozkładanym oparciem.
Szukam spacerówki na potem - ponieważ casualplay ma ten minus ze ma dość krótkie oparcie. Ale w przypadku mojej kruszynki becnie nie ma tp zadnego znaczenia. I tak jest najmniejsza w grupie :)

Byłysmy wczoraj na sesji zdjeciowej - jakąs pani zaczyna działąlność w tej dziedzinie i za darmo pstrykneła kilka fotek. Niestety dzieć nie był skłonny do współpracy wiec fotek jest naprawdę niewiele.

Poza tym w piatek ide na testy konsumenckie do gerbera. Będziemy testować nowe jedzonko dla dzieciarni :)

I tyle o sobie - a was nadrobiłam ale nie jestem w stanie odpisac co komu i dlaczego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry