Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
He, he ja miałam podobne myśli swego czasu a potem mnie poszczykło i doszłam do wniosku, że już wolę niewyspanie

Fajnie masz z tymi testami

by zwrócić moją uwagę, bym go wyciągnęła z łóżeczka Już boję się myśleć co on za kilka lat będzie robił.Helloł,
Sicil widzę wróciłaNo trochę czasu minęło... Super widzę dzieć sobie radzi ale on od początku był charakterny ;-) No ale żeby sobie nogę łamać
He, he ja miałam podobne myśli swego czasu a potem mnie poszczykło i doszłam do wniosku, że już wolę niewyspanie
Rysica-Monisia super prezentuje się w "nowym" łóżeczku
Dyskusja o wózkach... hmmm jakbym zaproponowała mojemu, że kupimy nowy wózek to chyba by mnie zjadł. On z tych co promocje lubią i nie lubią wydawać bez potrzeby- no chyba, że na auto (mamy już 3 z tego 1 od pół roku u mechanika i po kryjomu przelewy na części wychodzą;-)... )
Aylin poka foty z sesyjiFajnie masz z tymi testami
Hatszept- to ja nie poinformowana, że Ty już nie karmisz... Może w takim razie dzieć z przyzwyczajenia się budzi?
Mój się ostatnio RAZ dał w nocy uśpić głaskaniem po główce ale nie zaliczam tego do sukcesów bo więcej się nie powtórzyło.
Agaundpestka-dobrze, że jesteście już w domu. Dojdzie Antoś do siebie to zacznie jeść co innego niż cyca znowu
Mój ostatnio kosztował MAKRELĘ. Jak powiedziałam mojemu mężowi panikarzowi to prawie na zawał zszedł, że ja dziecku takie rzeczy serwuję- Julek dostał kilka okruszków bo złapał mi talerz i CHCIAŁ, a moje dziecko jak chce to bardzo, bardzo chce;-)- a mój D już sobie wyobraził, że posadziłam młodego przy stole i dałam całą rybę z ośćmi i niech sobie radzi. Normalnie witki opadają...
Julian ma nową umiejętność, którą jego mądry tato mu pokazał- robi Pffffff i pluje. Ostatnio siedział w łóżeczku i pluł na mnieby zwrócić moją uwagę, bym go wyciągnęła z łóżeczka Już boję się myśleć co on za kilka lat będzie robił.
. No ale jak to jest w ramach rozwoju to niech sobie pluje. Posprzątam z uśmiechem na ustach 
Ms Mickey-to co Wam wciskali na warsztatach? Kupiłaś coś? Przyznaj się.
Tak w ogóle to mój Król Julian dziś kończy 10 MIESIĘCY- jeszcze 2 i robimy imprezę![]()

;-)