Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nietdzień dobry - druga jestem??
czuję wiosnę!!!

Hej :-)
Od dzisiaj mój M. na szkoleniu w Warszawie - spytam tak jak zaza: dziewczyny z Wawy chcecie się spotkać z moim hasbendem? To tak, jakbyście miały trochę mnie![]()
Helloł,
Julian ma nową umiejętność, którą jego mądry tato mu pokazał- robi Pffffff i pluje. Ostatnio siedział w łóżeczku i pluł na mnieby zwrócić moją uwagę, bym go wyciągnęła z łóżeczka Już boję się myśleć co on za kilka lat będzie robił.
Nie wiem czy Ciebie ta informacja pocieszy, ale to pfffffff naszych pociech to nie jest wcale złośliwe ani nic takiego. W ten sposób glutki ćwiczą swój aparat mowy i wzmacniają te mięśnie twarzy, które potem będą wykorzystywać do gadania. To powiedziała mi moja siostra wczoraj bo jako zawodowy nauczyciel niestety musiała wspomóc się terapią u logopedy i właśnie takie ćwiczenia kazał jej wykonywać. Dzięki temu dzieci nie seplenią na przykład.
Dziewczyny zaczynam powoli myśleć nad prawdziwym obuwiem dla mojego dziecka.
Polecacie coś?
bosko to wygląda!
ten PO LEWEJ

Mam nadzieje, ze uda mi sie nadrobic Was pozniej, teraz lece do skrzeka.Muńka - ja polecam też buciki BEFADO oraz American - tanie, mięciutkie, oddychające i dobre
trampeczki American to były JEDYNE buty w których Szymek nie bał się chodzić po dworze gdy dopiero co nauczył się chodzićNie chodził długo w żadnych innych, tylko w tych
![]()
Zobacz załącznik 542486