• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

MsMickey - naprawde miałas w ręce pathi?? Fajne?? Bo zamawiam - tj jestem na etapie wyboru materiału, wzoru itd. I cena 300 zł wyszła mi.... ale zaszalalam z wzorami....

Pamka - 100 lat dla króla Juliana. A nawiasem mówiąc to na mai tai sobie pingwiny z madagaskaru mój T wybrał...
proszę - kliknij sobie to ci sie powiekszy tabela. I po 8 miesiacu pisze zeby podać łyżkę. Jak nie ma zaczerwienienia wokół ust to w 10 msc mozna wprowadzic kapuste kiszoną

http://www.megapedia.pl/zywienie-niemowlat.html

Ostatnia edycja:
reklama
Pamka buziaki dla Krola!! i gratuluje makreli :) ja tez ostatnio coraz odwazniej z tym rozszerzaniem. nie widze u niego poki co (odpukac) zadnych reakcji na nowe jedzenie
a moj maz to akurat w druga strone, ostatnio chcial mu dac skrzydelka panierowane.....

Aylin wlasnie mialam pytac o co chodzi z ta kapusta :)
czyli nosidelko z pingwinami bedzie? super :) a to twoj maz mial taka faze na ogladanie pingwinow? bo pamietam ze ktoras pisala,...

Ostatnia edycja:
Sicil, juuuuuuuuppppiiiii :-)! Super, ze się odezwałas! No i dobrze, ze z Julciem wszystko ok i ze wulkan energii :sorry2::-D! A Ty dbaj o siebie i odpoczywaj czasem, Kobieto!!!

Pamka, Aylin, tak - skonczyłam karmic piersią, od razu po powrocie wiedziałam, ze tak będzie...to chyba przez stres...jeszcze pamietam jak pierwszego dnia, kiedy miałam wychodzić do domu ok. 15.00 (po 7h) szef wezwał mnie do siebie i mimo, ze krótko rozmawilismy (ok. 10min) to myslałam, ze mi piersi rozsadzi i krzyczałam w myslach "koncz, człowieku! koncz!" ;-) ledwo wytrzymywałam te 7-8h, a po kilku dniach juz bez problemu...niestety...
No i mimo przejscia na mm nocki do d...py :baffled:
Pamka, uściskaj naszego Króla! ;-)
Aylin, dzięki za ten link ze schematem zywienia :)

Młodak, taaaak...tez słyszałam, ze te wszystkie pfffff...pchhhhh...plucie i inne atrakcje stety i niestety dobre dla maluchów ;-)

no i tak...siedze przed kompem i zaraz zacznę szukac jakies fajnej bluzy dla Chrzesniaka na 98-110cm takiej bez kaptura, wkładanej przez głowę :) i pożeram tort dacquoise!!!

To doskonała wiadomość, że to dobre dla mojego Króla- tylko mojemu D o tym nie powiem bo będzie zachwycony jakie dydaktyczne zabawy dziecku wprowadza:-D

Muszę koniecznie spróbować sok z kapusty kiszonej- problem tylko z tym, że moja babcia okrutnie soli kapustę podczas kiszenia i chyba lepiej z kupnej...

Dziewczyny zaczynam powoli myśleć nad prawdziwym obuwiem dla mojego dziecka.
Polecacie coś?

Właśnie zapomniałam się pochwalić, że on jak się go trzyma za ręce to już robi kroki np w moją stronę:tak: ale częściej woli wygiąć do przodu brzuch i czekać aż reszta się zrówna:-D:-D:baffled:

Edek:

Hatszept może młody ma za dużo bodźców wieczorami i nocki dzięki temu wyglądają jak wyglądają?

Pamka buziaki dla Krola!! i gratuluje makreli :) ja tez ostatnio coraz odwazniej z tym rozszerzaniem. nie widze u niego poki co (odpukac) zadnych reakcji na nowe jedzenie
a moj maz to akurat w druga strone, ostatnio chcial mu dac skrzydelka panierowane.....

Aylin wlasnie mialam pytac o co chodzi z ta kapusta :)
czyli nosidelko z pingwinami bedzie? super :) a to twoj maz mial taka faze na ogladanie pingwinow? bo pamietam ze ktoras pisala,...

nosidełko z jednej strony - taty - bedzie z motywem pingwina a z drugiej ludowa wycinanka.
MÓJ faze na pingwiny ma od dawna. Zresztą ja też lubie. aLE TO cyba nie ja pisałam...

W ogóle moje dziecie mnie zaskakuje pod względem smaków, plasterek ogórka zeżarła bez mrugnięcia, sok z kapusty kiszonej tez jej pasuje. A za słodkim nie przepada.

A co to za tort ten decoś tam :)

Hatszept nawet mi tym dakłisem nie zepsulas humoru;-) tylko dlatego, ze u mnie dziś były nalesniory z serkiem (własnoręcznie ukreconym ze śmietana - kremowka), bananem, dzemem i polane karmelem (też home made). No!

Aylin wykonanie solidne. Kolory mi zupełnie nie pasowały bo jakieś zielenie z niebieskim i w sztruksie w dodatku... nie moja bajka. Ale myślę, ze przy własnym projekcie będzie ok. Też już zamówiłam tylko czekam na tkaniny. U nas prawdopodobnie z jednej strony czarny a z drugiej tkanina na panelu.
No i w końcu widziałam noszenie na plecach i podoba mi się to:-)

http://dokebu.blogspot.com/?m=1
to adres takiej blogerki, która szyje buciki/papucie ze skóry. Widziałam dziś na żywo u jednego dzieciaczka - są świetne. Podobniez nie do zdarcia.
Mieciutkie bo to tylko skórka więc stopa prawie jak goła.

Ostatnia edycja:
Ja dziś padam na pysk i nie będę wskazywała palcem przez kogo (MsMickey) :-p:-pDziewczyna wytargała mnie i Gabi po "włoskiej" części Warszawy i generalnie nie mam nawet siły zamówić zakupów przez internet. Wiecie, takie tam ..." no to pójdziemy tędy, bo tam jest zejście i dojdziemy do ulicy..." taaaaa....zejścia już nie ma, więc trzeba było się cofać ( a zaznaczę, że był to niedokończony odcinek autostrady A2). Potem wyprawa do sklepu, którego o dziwo już nie było!!!!!!:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p Wiem wiem MsMickey, znów skarżę, no, ale nie mogłam inaczej :-p:-p

No dobra, żeby nie było, że tylko skarżę - naleśniki były mniam ;-)

No i tyle, bo łóżko mnie przyciąga!!!!!! Wpadnę jutro, ale czeka mnie wielkie ogarnianie chaty przed piątkowym przyjazdem moich rodziców :-D

Pamka - sok z kapusty kiszonej kupiłam w zdrowej zywności. Ale w warzywniaku też był. Jakos nie chce mi sie odciskać - poza tym nie ma zaufania do tej kapuchy z marketów. A ten co kupiłam jakis bio jest.
No dobra lece spać...

reklama
Witajcie Dziewczyny! :D Ja się w końcu wyspałam ;) Mąż mnie obudził w środku nocy co prawda ;) zanim zasnęłam obudziła się Monika, dziąsęłka ją męczyły więc dałam Pedicetamol i spała DO 8:20!!! W KOŃCU!!! Oby tak dalej :)

co do soku z kiszonej kapusyty - ja po prostu kupię kiszoną kapustę :P w warzywniaku :P łyżeczka soku się zbierze w torebce sama ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry