• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Hej,
josie jest rewelacyjny :) zrobię pózniej zdjęcia Wojtka w nim i Ci pokaże. Jak dla mnie idealny dla chłopca :tak: Podoba mi sie. Polecam
kropki ok :-) Pózniej jak nie bedzie trzeba spiworka t jego dół (spiworka) odwroce na druga stronę i bedą kropki :-D

Sunshine powodzenia w takim razie, moze bedzie tym razem lepiej, mam nadzieje ;-)

Plaga super, ze jesteście juz w domu, duzo zdrowka dla Antosia :tak:

reklama
Pola czekam na fotki!!!!
a jak tam dziala hamulec, na obydwa kolka tylne jednoczesnie?
i czy ten podnozek to jest w folii? bo w sumie taki jasny to szybko sie pobrudzi...

Rysica piekny kolorek!! magluj meza magluj :)

Josie podnozek nie jest w folii ale On jest ciemny bo brązowy :tak: To w kropki to jest cześć od spiworka która można zostawić albo i nie, jak kto woli ;) spiworek wewnątrz jest żółty a spodnia cześć w kropki, jak sie zdejmuje spiworek to obraca sie na druga strona i ma sie ta cześć w kropki, dobrze wytlumaczylam ? :-D Hamulec na obydwa kółka. Zdjęcia wieczorem wsttawie na pewno

Witam,
U nas na szczęście juz ok, choroba mija i lepiej śpi, wraca do siebie :tak:

:-D:-D

Iwon - fajowy miałaś wieczór, koniecznie muszę obejrzeć ten film!!:-)

Witamy z domku :) jesteśmy jeszcze na antybiotyku, ale już w domu, bo w szpitalu mógł znowu coś złapać. Fakt trochę się boję, bo zmiany i furczenia jeszcze ma.

Super, że już w domu. Oby było coraz lepiej i bez strachu!

Jest swiatelko w tunelu, we wtorek mam sie spotkac z childminder'ka troszke dalej od domu ale nie mialam wyjscia musze isc na kompromis...... :-)

&&&&&

Iwon no niestety większość zablokowana, no i robią nam kontrole często odwiedzanych stron (i tutaj co najwyżej milej widziany google translator :-p) :-(. Babskiego wieczoru zazdroszczę :sorry2:

Aga super, że już w domku! A powiedz mi Antoś miał zachłystowe zapalenie płuc? Jak szybko pojawiły się objawy? I jakie były?

Sun & za spotkanie z opiekunką, oby okazała się konkretna!

Pamka ja tam swoją małą wynoszę sukcesywnie do łóżeczka i ostatnio nawet całkiem nieźle śpi, tylko jedno UU w nocy :sorry2:, a niedawno potrafiła i 5razy cyckolić.. więc & za samodzielność Juleczka w spaniu ;-)

lipa, mąż powiedział, że nawet nie ma mowy ;P pewnie zostanę przy dużej spacerówce, bez śpiworka będzie na pewno wygodniej ;)

oj rysica ten twoj maz to straszna zyla! jak to jest w ogole ze ty taka twarda babka a o kazdy zakup go pytasz i nie masz nic do powiedzenia? :-D

wiecie co moj syn sie zrobil nie do zniesienia od kilku dni. zawsze mowilam ze to grzeczne dziecko ze nie jest rozpieszczony. a ostatnie dwa dni odkryl ze moze wymuszac placzem, i jak cos chce co jest poza jego zasiegiem, podchodzi do mojej nogi, wyciaga rece i jak go nie biore to RYYYYYYYK!!!!!!:wściekła/y: to samo jak mu zabieram np pilota czy telefon czy inna ciekawostke. plus oczywiscie przewijanie, to juz graniczy z cudem ze obedzie sie bez ryku... MASAKRA!!! powiedzcie mi ze to tymczasowe i ze szybko przejdzie, blagam!!! z niania i z tata mamy ustalone ze ignorujemy takie zachowanie, no ale ile to moze jeszcze potrwac?:confused2::no:

Hejka

Opiekunka wydaje sie konkretna, dostalam od niej maila i 8 zalacznikow :shocked2: :-) wszytsko czarno na bialym wydaje sie byc konkretna babka a co najsmieszniejsze to ma polskie nazwisko :-D napewno angielka Claire Sierota :tak::-p
Nie moge sie doczekac wtorku :-)

My na razie bedziemy w tym wozku co mamy M&P ale tez mysle o mniejszej spacerowce wiec korzystam z Waszych rad :-)

A teraz lece do sklepu bo zapomnialam kupic chleb :sorry2:

Od jutra nie bedzie mnie na necie bo lapek idzie sie naprawic :confused2: Nie wiem ile to czasu zajmie.... wiec odezwe sie jak bede :tak:

reklama
hej laseczki :-)
widzę że spacerówki na tapecie więc się nie wypowiadam bo my jeszcze resztką sił w gondoli a potem przesiadamy się na spacerówkę z zestawu :tak: a wy nie macie wózków 2/3 w 1 :confused: czy nie jesteście z nich zadowolone?

u nas postępy - Misia staje sama w łóżeczku :szok: i przebiła jeje się w końcu druga dolna jedynka :happy2:

czy ktoś na nas głosuje jeszcze :confused: zostały już tylko trzy dni... https://www.bobovita.pl/home/klub/galeria/5181

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry