• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

dziekujemy za buziolle :)

Josie nie obrazil sie :P

Pamka jakbyscie sie uparli na oduczenie z Wami spania to by pewnie i te kraty zaakceptowal ... to wlasnie ta kwestia przyzwyczajenie... ale obstawiam ze te trzy cztery dni bylyby kiepskie z Waszym spaniem i zeby nauczyl sie nie zasypiac w lozku a w lozeczku ... ale powiem tyle ze naprawde warto bo mimo pobudek lepiej sie czlowiek wyspi sam niz z dzieciem na lozku... dlatego warto zaczynac nauke w piatek coby sobota wolna byla no i z soboty na niedziele ... a potem bedze juz lepiej

Hatszept gdzies czytalam ze zabkowanie moze byc bardzo bolesne dla dziecka ze rowna sie z bardzo silnym bolem ... zalezy od dziecia jak odczuwa

Claudette moj sie nie daje przypiac jak jest za grubo ubrany to sie wtedy zboj wygina do tylu... przebieranie zalezy kiedy ale masakra

reklama
a ja się wściekam sama na siebie, bo sprzedaliśmy spacerówkę Szymka, w sumie ja chciałam sprzedać, a teraz tak myślę, że ona była super, i że jakbym miała kupować, to chyba znów bym taką wzięła, ale mąż mi nie pozwoli... Powie, że mogłam nie sprzedawać... Chyba, że sprzedam ten co mam teraz i kupię spacerówkę...
WÓZEK SPACERÓWKA TRAPER CONECO+OKRYCIE+7*GRATIS!!! (3037107486) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
taki miałam i byłam mega zadowolona...
teraz jakbym miała kupować to ten śliwkowy
super był... łatwo się rozkładał i składał, po złożeniu sam stał, bardzo dobrze się podbijał pod krawężniki, miał okienko w budce, no i super pojemny kosz...
szkoda, że go sprzedałam.... Ale, zobaczę jak się spaceruje z tym co mam jak się cieplej zrobi :)
https://picasaweb.google.com/100371...kIJegoNowyBolid?authkey=Gv1sRgCPz266vAi5_QrQE
o tak wyglądał Szymuś w spacerówce :) jedyny minus, że miała krótkie siedzisko.

Ostatnia edycja:
Kasienka tylko, że jak on spał u siebie to ja byłam tysiąc razy bardziej zmęczona bo pobudki były fo 15- 20 minut a w ciągu dnia nie.mam co liczyć na jakąkolwiek pomoc przy młodym bo D wiecznie w pracy, nawet w weekendy a rodzina szkoda gadać. Wolę więc spać z nim i choć trochę się przespać.

Hatszept może musisz się spotkać też z Młodak i taka mieszanka towarzyska sprawi cud...

Hatszept- dzis rozmawialam z jedna to powiedziala, zebym sie odezwala za kilka miesiecy :szok::-D najgorsze jest to ze ja porzebuje od kwietnia na 2,5 miesiaca a one chca na caly rok od razu bo potem boja sie, ze nikogo nie znajda... :sorry2:

Rysica- fajny ten wozek i kolorek tez mi sie podoba :tak:

Kasienka tylko, że jak on spał u siebie to ja byłam tysiąc razy bardziej zmęczona bo pobudki były fo 15- 20 minut a w ciągu dnia nie.mam co liczyć na jakąkolwiek pomoc przy młodym bo D wiecznie w pracy, nawet w weekendy a rodzina szkoda gadać. Wolę więc spać z nim i choć trochę się przespać.

Hatszept może musisz się spotkać też z Młodak i taka mieszanka towarzyska sprawi cud...

No i bez dzieci koniecznie :-D

Witam,

josie ja dzisiaj kupiłam cosatto you&me :) czailam sie na Niego jak głupia i w końcu sie zdecydowałami mimo, ze w domu trzy spacerowki. Ale tamte sprzedam :-D Ten wózek bardzo mi sie podoba. Niespodzianka ma taki tylko inny napis chyba, coś z happy :))
kasienka wszystkiego Najlepszego dla Nikosia :)
Pamka naprawdę wspolczuje sąsiadów :-(
Sunshine udanego powrotu do pracy życzę i powodzenia z teściowa

Współczuje noceek Dziewczyny. U nas na szczęście juz ok, choroba mija i lepiej śpi, wraca do siebie :tak:

Ostatnia edycja:
Mnie się też te Cosatto wózki podobają ale minusem dla mnie były malutkie koła, bo ja miałam przed sobą całą zimę- kupowałam w październiku spacerówkę bo Julek odmawiał gondoli...

Młodak no tak spotkanie bez dzieci wiadomo jak się zakończy tylko nie wiem kto potem będzie miał lepsze spanie;-)

Sunshine- kurcze no to nie ciekawie z tą nianią... Jakie masz inne opcje? Jakiś złobek??

Hatszept-w
sprawie Kamili w skrócie to wyszło tak, że szczur okazał się grudkami sklejonej kaszki a Kamila zdążyła wokół tego dużo szumu narobić (zadzwoniła do TV i gadała z dziennikarzami), po necie też się rozeszło w tempie zastraszającym. Kontaktu z nią nikt nie ma bo skasowała wszystkich na FB ze swoich znajomych...

Hej :-)

U nas nocka całkiem znośna, tylko dwie pobudki :sorry2: A wczoraj zabalowałam z kumpelami - najpierw pojechałam na pazurki, a potem byłyśmy na seansie filmowym dla kobiet. Dostałyśmy kilka drobiazgów, były konkursy, dużo śmiechu, a potem film "Poradnik pozytywnego myślenia". Kto nie był - polecam. Zakręcony, ale tętniący życiem film :-) Tym sposobem zjechałam na chatę po 22, a dzieciaki były już w łóżkach, chałupka wysprzątana. Ech, od razu dzień się dobrze zaczął :cool2:

Młodak no i wreszcie się udało z tymi nockami? Pięknie Ci śpi :blink: A Ty zasłużyłaś sobie na ten luksus po tych wszystkich bojach :tak:

Claudette gratuluję nowego lepszejszego miejsca w pracy ;-) Tylko tego braku dostępu do bb szkoda. Macie nałożoną blokadę na takie strony?

Pamka trochę mnie pocieszyłaś tą informacją, że każda mama karmiąca UU z kręgu Twoich znajomych wstaje w nocy. Dodaje mi to otuchy, bo wiem, że jest jakaś konkretna przyczyna i że nie tylko ja tak mam. Jakoś tak łatwiej z tą myślą, niż gdyby nie było wiadomo o co chodzi :-p
A sąsiadów szczerze współczuję. Już kiedyś pisałam - mamy bardzo złe doświadczenia z sąsiadami z pierwszego mieszkania, wiele razy kończyło się na wzywaniu przez nas policji. Teraz jest spokój, a wszelkie przejawy hałasu czy robienia z bloku klubu nocnego dusiliśmy w zarodku. Całe szczęście mamy prawie samych młodych i dzieciatych sąsiadów i wszyscy są solidarni w jednej kwestii - po 22 ma być cisza, a po 18 żadnego wiercenia, głośnych stuków itp.

Sunshine aTobie życzę, żeby Ci najfajniesze miejsce w biurze oddali ;-)

Hatszept ciekawa jestem, jak w końcu spędziłaś "wolny" wieczór. Pewnie nie zrobiłaś nic konkretnego? :-p Ja tak mam, że jak już jest jakiś luźniejszy dzień, to z nadmiaru szczęścia snuję się jak śnięta ryba i nie wiem, co z tym czasem zrobić, bo jest za dużo opcji :rolleyes:

Rysica
super ta spacerówka była, faktycznie! I Szymek ładnie się w niej prezentował. Szkoda, że ją sprzedaliście. Tak ją sobie oglądam, zapisałam nawet w ulubionych, bo może i my zdecydujemy się na zakup nowej. Ta którą mamy od wózka wielofunkcyjnego jest dobra, ale jednak bardzo duża. Przydałoby się coś bardziej poręcznego i to coneco naprawdę mi się podoba. Cena też przystępna. A powiedz kochana, jak się sprawuje na drogach, tudzież różnego rodzaju dziurach i nierównościach :dry: My głównie chodzimy z małym po osiedlowym parku, czasem gdzieś tam wybiorę się z nim do sklepu, ale to też chodniki i ulice. No i w weekendy jak będzie cieplej na pewno będziemy robić dłuższe wypady do lasku (oczywiście będziemy chodzić po wyznaczonych ścieżkach i trasach, ale wiadomo, że nawet tam idealnie gładko nie jest). Czy sądzisz, że ten wózek nadaje się na takie warunki?

(:

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry!

aj pola zazdroszcze ci :) i jak sliczny jest? te kropki myslisz ze dla chlopca ok? bo taki w sumie kolorowy bez spiworka, ale mysle ze dla wesolego chlopca moze byc :-D

sunshine no to rzeczywiscie zgryz z ta niania, pewnie bedzie trudno znalezc na 2,5 miesiaca. a czemu na tak krotko chcesz? to nie latwiej wlasnie zlobka poszukac? ona przeciez i tak wsrod dzieci duzo przebywa z tego co piszesz

moj kochany synek spal dzis u siebie do 7.20. chyba czesciej powinnam sie na niego skarzyc :tak::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry