Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
HATSZEPT - zobacz spacerówki tu : Wózki dziecięce BEBETTO - Producent wózków dziecięcych Filippo albo Nico
Muńka - sama chciałaś
Muńka - sama chciałaś
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
lepsze to niż jakieś tam szkodliwe Ecośtamcośtam Josie też lubię Marię Awarię :-)
Aha no i Gocha ma za sobą pierwszego nura ... z podziekowaniami dla genialnej mamy, ktora chciała odplynac troszkę na plecach i nie uniosła rąk z dzieckiem wystarczająco...

chcemy przed swietami kupic ten wiekszy fotelik zeby do poznania juz jechal w nowym, wiec ten wozek wtedy bysmy tez zakupili zeby juz wielkiej spacerowy nie wozic. tak wiec w marcu czekaja mnie spore wydatki, na szczescie troche kaski z chrzcin sie ostalo
Młody nie głodny, chce UU. Całkiem możliwe, że odreagowuje w ten sposób wrażenia, bo np. wczoraj byliśmy na wizycie u znajomych, gdzie były inne dzieci. Dużo wrażeń, nowych zabawek. Do tego młody już sam siada, raczkuje, buszuje. Sama bym zwariowała od takiego nadmiaru bodźców 

Aha no i Gocha ma za sobą pierwszego nura ... z podziekowaniami dla genialnej mamy, ktora chciała odplynac troszkę na plecach i nie uniosła rąk z dzieckiem wystarczająco...

Muńka nagraj tanczaca Gabi
Ja tez dzis zaspana. Ostatnio mlody prawie co noc budzi sie kolo 1-2 i laduje u nas bo nie chce mi sie wisiec nad lozeczkiem i go usypiac.... najgorsze ze rano budzi mnie szarpaniem za wlosy lub palcem w oku.... i od kiedy raczkuje to juz nie da sie spac przy nim bo lazi po lozku i co chwile wlazi a to na mnie a to na ojca.... na podloge tez nie moge go puscic bo zniknie mi w pol minuty z pola widzenia
ze spacerowek ja choruje na cosatto z 2013 foxtrot ewentualnie you&me z 2012chcemy przed swietami kupic ten wiekszy fotelik zeby do poznania juz jechal w nowym, wiec ten wozek wtedy bysmy tez zakupili zeby juz wielkiej spacerowy nie wozic. tak wiec w marcu czekaja mnie spore wydatki, na szczescie troche kaski z chrzcin sie ostalo
i wspolczuje nocek, ja nie wiem jak Wy dajecie rade pracowac po takich nockach podziwiam
, Hatszept/Iwon dla Ciebie tez szacun
(a nas tez ominely zyczonka)