reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Hejka :)

MsMickey - zdrówka dla Gosi!!!

Sicil - do randkowania się oduczy od prychania ;)

Młodak - możesz podać i możesz nie podawać - ja bym chyba podała do wieczornej kaszki

A u nas takie piękne słońce a zarazem tak brrr zimno, 2 stopnie. 2 dni temu było 7! Ale chyba wyjdziemy, Monika w nowej czapce :D tylko nie wiem co jej założyć, kurtkę czy kombinezon...... Ale to po 12tej, jak się wyśpi i zje drugie śniadanie ;)

reklama
Witam sobotnie

Rysica ja mam dokladniej STM Starlight bo to to samo :p i jest szary ... myslalam o tym z 2013 recaro ale tak jakos przekonal mnie ten starliht ...

Sicilpol Sto lat !!!!!!!!!!!!

Dpbry:)

Gosia lepiej, temp teraz ok 37.6 bez nurofenu więc do zniesienia. Usnęła na drzemkę.
Liczę, że jej to przejdzie jakoś...

Sicil pamiętam, jakby to było dziś... sto lat sto lat!!!

No i nasze bliźniaki też dziś świętują:):):):)

Tak czytam Was i już nie wiem, może Gocha też ząbkuje? Do dziąseł nie da się dotknąć już...

Ciekawe, jaki będzie wieczór...

Młody zjadl tylko 100ml zupki i nic wiecej nie chce. Marudny bardzo, często płacze. Moze brzuszek po glutenie boli? A może anemia znow? ***** nie wiem juz co robić. Nie mam sil i cierpliwości do niego.

Mlodak, ja w takich wypadkach robie koltajl, ktoremu maly sie nie oprze a przemycam w nim wszystko :)
Mleko 180ml, jablko lub gruszka 50g, obowiazkowo 50g banana i pol lyzeczki biszkopta w proszku (bez glutenu)
wszystko do blendera na 1min i mam 280ml zarelka, ktore maly trabi ze smoczek zassysa na plasko hihi
a przemycam w nim mleko za ktorym nie przepada no i owocki
Przepis jest od pediatry, ja tylko opracowalam idealne proporcje ;)

Rysica ja mam ta cosatto co Polaa tylko inne kolorki.

Mloda K chyba nie po glutenie. Pisalas, ze malo mleka zjadl, wiec nie sadze. Moze po prostu ma dzien taki?

Sicil wszystkiego naj i moc buziakow dla Julka.

Kto ostatnio pytal o baby einstein? Baby Einstein - Baby Beethoven: Symphony of Fun - YouTube

Kurka, jestem strasznie niewyspana. Mlody spal slicznie, a ja glupia klempa siedzialam do 1 i ogladalam How i met your mother :/ Zawsze tak jest - jak sie klade pozno, to Tomcio spi jak aniolek, a jak sie chce wczesniej polozyc i wyspac to sie budzi co chwile. Zaraz zmykam na pierwsze urodzinki kolegi Tomka. Allleee mi sieeee nie chce :p

Hej.

sicil a dziękuje, ma sie dobrze i we wtorek leci do Polski. Była u nas 2,5 miesiąca, jak dla mnie bardzo długo :-D Wystarczy :-D Dzisiaj siostra po Nia przylatuje, bo chciała mas odwiedzić i przy okazji teściowa z Nia leci. A od wtorku wracam do normalności, nareszcie :)
sto lat dla Małego. Jeju jak ten czas leci :szok:

U nas super pogoda, słońce świeci, cieplutko. Mąż za chwile jedzie z Kuba na lotnisko po ciocie, Wojtus sie bawi wiec chwila spokoju.

bez nadrabiania bo mlody szaleje

bylismy dzis zobaczyc foteliki. chcemy 9-18 bo czesto zaliczamy dlugie trasy i on spi, a te 9-36 sie slabiej do spania odchylaja. wiec stawiam na romer king plus. recaro young expert jest mega wakie, maxi cosi tobi - jakos tak dziwnie siedzial w nim plus te szelki przy szyi ma sztywne, chyba latem niewygodnie. no ale poczytalam teraz opinie i trome ma ten romer niefajnych ze niby styropian ze srodka sie kruszy i ze ciezki w montazu.... no ale wiekszosc opinii pozytywnych

i zwaracam hnor maclarenom, ogladalam questa i te co rysica pisalas, xlr? one sa juz naprawde duze jak na parasolke, ale te questy super. pojezdzilismy po sklepie i naprawde genialnie mlody sie prezentowal. ale chyba zostane przy cosatto - ma wieksze kolka i wiekszy koszy, bo ten w quescie to ledwo co sie zmiesci i chyba bokami wypada bo sa luzne

Ostatnia edycja:
reklama
josie ja mam romera king plus i jestem zadowolona, mała w nim jak królowa siedzi a każdy fotelik ma styropian :-D:-D, mamy dokładnie tego Fotelik Römer King Plus - Noah - porównaj ceny - zakupy.dlarodzinki.pl
jak kupowaliśmy ten fotelik to najpierw przymierzyliśmy do auta bo nie do każdego pasuje chodzi o pasy, że nie można zapiąć nie wiem dokładnie co tam jest ale tak nam powiedział pan w sklepie, a my go z auta nie wyciągamy także raz zamontowany sobie tam stoi

Ostatnia edycja:
Do góry