• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

hmmm no wlasnie my bedziemy go dosc czesto przepinac miedzy autami... wiec zalezy mi zeby sie latwo montowal...

sluchajcie a ten isofix? foteliki sa latwiejsze w montazu? widze ze one maja taka noge z przodu, i to trzeba dostosowac do wysokosci wiec chyba i tak by nie bylo latwiej z tym przekladaniem z auta do auta...

no ale najbardziej sie ciesze ze maz cosatto zaakceptowal , i tez mu sie podoba me&you wiec kupujemy jupiiiiiiiii:tak::-)

reklama
Claudette - ja teraz miałam przez choroby dzieciaków i moje przeziębienie przerwę, ale dzisiaj chyba już znów zacznę, zobaczymy.

Josie - a nie mówiłam? ;) Maclareny większe niż niejedna spacerówka ;) Cosatto też bardzo fajne, podobne do Maclarenów :) Tylko design mają świetny :D

Paulaa - coraz bliiiżej :D

A my dzisiaj byliśmy na dłuuuugim spacerku :D i powiem Wam, że przełożyłam siedzisko spacerówki "normalnie" znaczy przodem do kierunku jazdy i jej jak super, mega wygodnie :D "zgrabniejsza" ta spacerówka się zrobiła i zwrotniejsza :D A Monice się bardzo podobało! Na tyle, że przez prawie 2h nie zmrużyła oka, chociaż była jej pora drzemki ;), jak wrósiliśmy to odkurzyłam, w między czasie się zagotowała zupa dla mnie i Szymka, i zagrzała zupka Moniki w podgrzewaczku, ale nie marudziła, więc myślałam, że nie głodna (zwykle je o 16 a była 15:30) no ale jak zobaczyła, że ja jem (pomidorówka z makaronek - kwiatuszkami 0.5 cm średnicy) to oczywiście "wole oczy księży wóz, co zobaczy to by wiózł" więc musiałam dać ;P pomidorówkę z marchewką, makaronem i mięskiem, i duże kawałki były a jadła aż jej się uszy trzęsły! Od dziś przestaję tak miksować :P Aaaa po kilkunastu łyżeczkach mojej pomidorowej zjadła 220 swojej zupki oraz całego biszkopta!!! szok!!! Potem popiłą herbatką i poszła spać. Ale chyba długo nie pośpi bo gdzieś nad nami wiercą :/ w sobotnie popołudnie! :/ grrrrrrrrrrr

my jesli chodzi o foteliki, to poszlismy patriotycznie (niestety) i nabylismy chicco xpace
nie bylo niestety dyskusji, a wolalabym bebe comfort :no:
Ale to xpace nie jest zle i ma dobre notowania jesli chodzi o bezpieczenstwo

Alijenka wlasnie w obydwu autach mamy takie metki isofix na siedzeniach natomiast nie widze nigdzie tych plastikowych zaczepow... Moze pod tapicerka sa ukryte nie wiem. Ale tak patrze na zdjecia i filmiki i chyba isofix duzo trudniej zamontowac wiec ten romer chyba jest najlepsza opcja.

no ja Ci mówię ja jestem zadowolona z tego fotelika a tym bardziej że ma dobrą punktację w testach :-D, a jak dojdziecie do wprawy w zapinaniu fotelika to już nie będzie Wam ciężko :happy2:, tylko on wagowo też sobie ma dość sporo do noszenia

Mamy to z iso, w autach u nas bylo iso, trzeba jednak w serwisie musieli nam te kotwiczki wydobyc, bo pierwotnie sa schowane, hmmm nie wiem jak to okreslic, nie moja dzialka ro byla ;)

Dziewczyny, super te wozki cosatto wowwww ja wczesniej nie znac ichhhh, no ale tutaj to psy...szczekaja i w zasadzie tylko peg perego, chicco i cam... wyboru zadnego :(

Ostatnia edycja:
reklama
Czy tylko ja jeszcze zostałam bez @? :D
jeszcze ja

dzień dobry.

my tez po mega długim spacerku. Mówiłam ze kocham mój wózek??
dziś wiało jak w kieleckim u nas a ja przesiadłam dziecia do spacerówki. I mój daszek zakyka sie az do pałąka - dzieć spiący i osłoniety od wiatru przespał spacerek,

Kasieńka - pani od paputków odpowiedziała.
"Cena kapciuszków u mnie to od 50 zł + 8 zł przesyłka do wymiaru podeszwy 16,5 cm włącznie, powyżej 55 zł + 8 zł przesyłka.

Terminy teraz mi się poprawiają ;) myślę, że maksymalnie do 2 tygodni. Żeby zamówić kapcie u mnie należy zmierzyć maluszkowi stopę na stojąco w cm i dodać 1 cm luzu. Wymiar ten to wymiar podeszwy kapci.

Do wyboru są wzory jakie już robiłam, jednak przy mniejszych kapciach staram się sama dobierać ostateczne kolory na przody, bo mam różne rodzaje skór i wolałabym dla maluszków dawać te bardziej miękkie (taka jest u mnie np. skóra czerwona)."

mam dość - przewialo mnie. ide cos poczytac i romatycznie walnąć kielicha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry