Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlatego teraz mamy z M. taki system, że on wyjmuje pranie, a ja je rozwieszam. Tym sposobem większość rzeczy jest już wyprasowana po zdjęciu z suszarki![]()
Cześć Laseczki... oj długo mnie tu nie było... długo...;(
U nas dobrzeMłoda rośnie, mamy już prawie 2 zęby
Do raczkowania się rwie, ale jeszcze średnio jej to wychodzi...
W galerii wstawiłam kilka zdjęć mego szkraba
))
Ja nadal jestem na diecie, schudłam już 9,5 kg;DAle święta się zbliżają więc, pewnie znów przytyję;/
Buziaki i miłego dniapostaram się Was częściej odwiedzać...
![]()
dzień dobry :-)
to ja córa marnotrawnaktoś pamięta... ja się normalnie nie mogę odnaleźć, ogarnąć, wyrobić... Misi jest wszędzie pełno więc ciągle muszę ją mieć na oku, do tego praca całymi dniami ehhh jak mam wolne to pranie, sprzątanie no i ganianie za stającym wszędzie brzdącem
a to w między czasie pity rozliczam więc skupić by się wypadało... na dodatek z kasą krucho więc przez to też nastrój nie najlepszy... a no i nadciągają kolejne zęby bo już dziś nocka gorsza i wieczorne mleko też bez entuzjazmu...
ale myślę o was![]()

nie chce mi sie jeszcze raz wlaczac zeby sprawdzic....
ciagle na rekach by chcial. a ojciec na delegacji. przyznaje ze stracilam cierpliwosc i wlaczylam mu tv. jakis przyrodniczy o delfinach. w reke dalam gryzak, i tak spedzilismy ponad godzine... mam wyrzuty sumienia ale tez ciesze sie ze on nie oglada tv w ogole i w takich chwilach jak ta to jest wybawienie po prostu...
<nie wiem czy dobrze uzylam zas
>