reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam :-)
Nie było mnie tu od 2009 :zawstydzona/y: W środę zrobiłam test. Po sekundzie wyszła gruba druga krecha. Bolą mnie piersi no i @ brak:-D Chyba jestem w ciąży. No powiedzmy, jestem pewna ale jeszcze lekarz nie potwierdził :-) Chciałam się tylko przywitać :tak:

witamy veritaserum71 :)
gratuluję i zazdroszczę grubej krechy:)
mi jakieś bledzochy wychodzą:D
współdzielę ból piersi:p jak szacujesz który to tydzień u Ciebie? kiedy miałaś ostatnią @?

reklama
no byłam we wtorek, było widać tylko pęcherzyk, zero zarodka jeszcze....
kazała mi przyjść 8 listopada...
ale nie wiem czy szybciej nie pójde bo umieram już z ciekawości czy moja fasolka już jest....
okres spóźnia mi się tydzień, a nigdy tak nie było,
3 testy pokazały krechy - blade ale jednak.....

Dziękuje dziewczyny za dobre słowa, leże cały dzień w łóżku i odpoczywam a co najważniejsze to wróciły mi mdłości i powiem wam że bardzo mnie to cieszy bo to znak od maleństwa że wszystko z nim w porządku.

Witam nowe czerwcóweczki, szybko nas przybywa

Powiedzcie mi kobitki jak wygląda u was sprawa cery? U mnie dramat :-( pielęgnacji nie zmieniłam a na twarzy masakra, nie miałam takich problemów jak miałam 14 lat a teraz pryszcze jak u nastolatki, nawet na plecach mi coś wyskoczyło, hormony szaleją

hej tialana:)

to dobrze,że mdlisz:) znaczy że ok:)
a co do cery? ja póki co nie zauważyłam wielkich dramatów.... owszem zdarza się coś tam, ale dramatu nie ma - póki co!

reklama
tialana u mnie tez pojawily sie problemy z cera. Zawsze mialam gladziutka,a teraz cale czolo mi wysyfilo i zrobila mi sie taka kaszka.To pewnie przez te hormony i z czasem minie.

nanulika te slabe krechy to pewnie dlatego,ze to dopiero 4 tydz.mi do tej pory tez wychodzily slabe,a wczoraj powtorzylam i wyszla gruba krecha,u Ciebie za dwa tygodnie pewnie tez sie pokaze.:)

A wozek tez mam juz wybrany,tzn caly zestaw:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: HIGH TREK głęboko-spacerowy + fotelik Creatis FIX

Do góry