Waris
Fanka BB :)
Ja Clexane mam przepisaną po 2 poronieniach. Przeciwciała antyfosfolipidowe mam ok.D- dimery też. Ze względu na to że tych przeciwciał jest bardzo wiele zapobiegawczo biorę Clexane. Gdyby za moje poprzednie poronienia odpowiedzialne byłyby nieprawidłowości ze strony układu immunologicznego to Clexana ma chronić maluszka przed nimi.
Biorę ją od 6tc no i od tamtej pory miałam dwa siniaki. Okazało się, że robiłam je sobie za nisko brzucha.
Biorę ją od 6tc no i od tamtej pory miałam dwa siniaki. Okazało się, że robiłam je sobie za nisko brzucha.
Ostatnia edycja:
dodam, iż lekarz do ktorego chodze to ordynator szpitala u mnie w mieście. To to jeszcze nic. Ostatnio robiłam badania tzn mocz, morfologia i wr (u mnie jest tak ze wynikow nie odbieram tylko robi to polozna i jak ide do lekarza to juz tam sa) a ze dzis mialam tylko USG wiec poloznej zapytalam jak wyniki i stwerdziła : morfologia niezaciekawie minimalnie w normie sie miesci a mocz hmmm powiedziala ze sa jakies bakterie i chcialam gina zapytac co teraz a ten stwierdzil ze to jest badanie usg a o wynikach moze mi powiedziec dopiero jak sie umowie na ''normalna'' wizyte