Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wydaje mi się, że jest chroniona od momentu jak przedstawi pracodawcy zaświadczenie, że jest w ciąży. Jutro mogę sprawdzić dokładnie w kodeksie pracy, jeśli chcesz.Dziewczyny czy wiecie jak to jest? Moja znajoma dowiedziała się,że jest w ciąży chyba w zeszłym tygodniu dziś była u lekarza i potwierdził.Zanim zrobiła test została zwolniona z pracy,ale prawdopodobnie była już w ciąży czy pracodawca musi ją przywrócić? czy za późno?
o jak dobrze, że wróciliście do nas cali i zdrowi
Ruurrkaa ale Ci zazdroszcze, że poznałaś już płeć.
Ja mam jutro usg na 9.45 mam nadzieje ze wszystko będzie ok bo wczoraj to dzidziuś wcale sie nie ruszał na tym usg a jak ta baba nawet nie sprawdzila czy serduszko bije to sie teraz boje... dobrze ze tak wczesnie to usg nie bede musiala caly dzien sie martwic..
szczególnie na lewe oko ledwo widzę tak jakby to jakiś stan przedmigrenowy byl... dziwne uczucie... mam nadzieje ze niedlugo przejdzie no nawet swojej lewej ręki nie widze która leży na klawiaturze..:/ może ślepne?? 
Dziewczyny czy wiecie jak to jest? Moja znajoma dowiedziała się,że jest w ciąży chyba w zeszłym tygodniu dziś była u lekarza i potwierdził.Zanim zrobiła test została zwolniona z pracy,ale prawdopodobnie była już w ciąży czy pracodawca musi ją przywrócić? czy za późno?