reklama
asiia_
Fanka BB :)
czy ja coś przeoczyłam czy ktoś już wie, że będzie miał dziewczynkę? czy tylko o chłopcach wiadomo?
kamila!
biedactwo, to hormony pewnie, popłacz troszkę to może się "oczyścisz" i będzie ci lepiej
ja raczej nie mam nastrojów do płaczu, częściej mnie jakiś taki wkurw bierze niekontrolowany i niby bez powodu, choć oczywiście powód zawsze się znajdzie
narazie 3 do 0 dla chlopcow
ahh tak bym chciala ..
avo- to jst dokladnie tak jak pisala an.ka- normalne, ja tez gdzies widzialam artykul, ze takie krwawienie przypada na okreslony tydzien ciazy- poszukam, moze znajde ten artykul.
Czy Wy tez tak macie, ze zachciewa Wam sie brzydkich , tluczacych i nie jakos super zdrowych, ale przepysznycz potraw?
Jejku to sie ciesze, bo myslalam, ze tylko ja sie w smietnik przemieniam.
Rzeczy, ktore lubilam, zdrowe, teraz jem automatycznie- z porzymusu, a chipsy, kluski, placki, pierniczki...moglabym non stop
Aha i obudzily sie znow mdlosciNie bylo ich, bylo zle, a jak sa, to jeszce gorzej ehhh i kto tu nas zrozumie buuuu chyba sobie tez pojde poplakac, nad sokiem buraczanym
![]()
ja tez bym wcinala teraz tylko chipsy, batony,i inne beznadziejne zarcie.. na dodatek mam ciagle ochote na bic maca z mc donalda (i przechodzac obok nie moge sie oprzec) ,i gazowana pepsi,ktorej przed ciaza nie pilam...
a Moj faworyt,bez ktorego obejsc sie nie moge- to papryka w occie ze sloika.. normalnie moglabym codziennie pozerac jej caly sloik ;O
haha a w pierwszej ciazy, mialam ciagla ochote na lod w kostkach, gryzlam go co chwile,az mi sie zeby pokruszyly..
A ja jutro na 9.45 ide na badania do szpitala
M mowi ze bab robic nie potrafi
Edit:
a co lepsze musze sie Wam pochwalic ze kupilismy juz bilet na samolot i 4 stycznia lecimy z Mezem i Synkiem do Polski na 3 tygodnie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sicilpol
ja mam dokładnie to samo! nawet w którymś momencie miałam o tym napomknąć. Generalnie całe życie mam fazę na zdrowe, ekologiczne w miarę możliwości, sezonowe, nieprzetworzone żarcie, tak jem i tak lubię. A teraz o zgrozo! Jak najtłuściej, jak najbardziej przetworzone, do tego słodkie i najlepiej takie, żeby łatwo i szybko wpadało, żeby się jadło bez wysiłku, do tego biały chleb i bułki w każdych ilościach (wcześniej nie do pomyślenia dla mnie) i straszna ciągle ochota na colę, jak jest w zasięgu ręki to mnie nic nie powstrzyma, jak raz byłam w mc donaldzie to zjadłam zestaw bic mac, 2 cheesburgery i jeszcze jakiegoś hamburgera którego dali za darmo bo długo czekaliśmy. Dramat! kupuję sobie zdrowe warzywa ale jak na nie patrzę to mnie mdli i zwykle psują się i muszę wyrzucić. Nie mogę sobie z tym kompletnie poradzić.
mamina

snoopy
witaj!
asiia
życzę z całego serca dziewczynki, ja też mam wielką nadzieję na córeczkę teraz, same ogony w domu to przesada
ja się pewnie najwcześniej będę miała okazję przekonać przy usg genetycznym dopiero 14 grudnia
ale faza z tym lodem w kostkach, jeszcze nie słyszałam o czymś takim
kiedyś tylko w tv widziałam program o Angielce, która w ciąży nie mogła się powstrzymać i jadła mydło
asiaa
powodzenia, trzymam kciuki
Ja też jestem chwilowo nad polskim morzem, zupełnie z drugiej strony wybrzeża, piździ strasznie
ale i tak na plaży dziś byłam
ja mam dokładnie to samo! nawet w którymś momencie miałam o tym napomknąć. Generalnie całe życie mam fazę na zdrowe, ekologiczne w miarę możliwości, sezonowe, nieprzetworzone żarcie, tak jem i tak lubię. A teraz o zgrozo! Jak najtłuściej, jak najbardziej przetworzone, do tego słodkie i najlepiej takie, żeby łatwo i szybko wpadało, żeby się jadło bez wysiłku, do tego biały chleb i bułki w każdych ilościach (wcześniej nie do pomyślenia dla mnie) i straszna ciągle ochota na colę, jak jest w zasięgu ręki to mnie nic nie powstrzyma, jak raz byłam w mc donaldzie to zjadłam zestaw bic mac, 2 cheesburgery i jeszcze jakiegoś hamburgera którego dali za darmo bo długo czekaliśmy. Dramat! kupuję sobie zdrowe warzywa ale jak na nie patrzę to mnie mdli i zwykle psują się i muszę wyrzucić. Nie mogę sobie z tym kompletnie poradzić.
mamina

snoopy
witaj!
asiia
życzę z całego serca dziewczynki, ja też mam wielką nadzieję na córeczkę teraz, same ogony w domu to przesada
ja się pewnie najwcześniej będę miała okazję przekonać przy usg genetycznym dopiero 14 grudnia
ale faza z tym lodem w kostkach, jeszcze nie słyszałam o czymś takim

asiaa
powodzenia, trzymam kciuki
Ostatnia edycja:
asiia_
asiia- hihih jak tak samo, od rzeczy, ktore chcialabym zjeci, tyje juz od samej nazwy
trzymam kciuki!
snoopy12- witamy w gronie![]()
no ja od kilku dni zajdam sie tym czym nie powinnam
Dziewczynki jeśli któras jest w stanie pomoc w interpretacji:
--------------------------------------------------------------------
tu nic na czerwono nie ma, ale za to insulina po 2h jest na czerwono i zaznaczona jako H:
głupieje jak czytam w necie co ma byc i jak....
a nie wszedzie widze normy w tym netowym podglądzie...
--------------------------------------------------------------------
| Test obciążenia glukozą (75g) | Glukoza na czczo | 79 | mg/dl | 74 | 106 | N |
| Glukoza po 2 godz. | 71 | mg/dl | ||||
| Progesteron | Progesteron | 3,30 | ng/ml | |||
| DHEA-SO4 | DHEA-SO4 | 284 | µg/dl | |||
| Testosteron | Testosteron | 74,36 | ng/dl | 6,00 | 82,00 | N |
| Insulina | Insulina | 2,9 | µIU/ml | 2,6 | 24,9 | N |
| Toxoplazma gondii | Przeciwciała w kl. IgG | 0,13 | IU/ml | |||
| Toxoplazma gondii | Przeciwciała w kl. IgM | 0,219 | S/CO | |||
| Wirus różyczki (Rubella virus) | Przeciwciała w kl. IgG | > 500 | IU/ml | |||
| Wirus różyczki (Rubella virus) | Przeciwciała w kl. IgM | 0,29 | Index | |||
| Cytomegalowirus (CMV) | Przeciwciała w kl. IgG | 0,15 | U/ml | |||
| Cytomegalowirus (CMV) | Przeciwciała w kl. IgM | 0,19 | S/CO |
tu nic na czerwono nie ma, ale za to insulina po 2h jest na czerwono i zaznaczona jako H:
| Badanie | Parametr | Wynik | Jednostka | L | H | Norma |
| Insulina | Insulina | 48,8 | µIU/ml | 2,6 | 24,9 | H |
głupieje jak czytam w necie co ma byc i jak....
a nie wszedzie widze normy w tym netowym podglądzie...
siula
cześć:-)
dziewczyny wskoczyłam na chwilę do was ciesze się że wszystko ok trzymam kciuki za badania i za duże już fasolki ,u mnie bez zmian całe szczęście POZDRAWIAM 
dziewczyny wskoczyłam na chwilę do was ciesze się że wszystko ok trzymam kciuki za badania i za duże już fasolki ,u mnie bez zmian całe szczęście POZDRAWIAM 
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Wiece co zamowilam kebaba... lecz jak tylko dotarł i zjadłam 3 kęsy to odstawilam nie moglam go zjeść nic a nic..... teraz tylko mnie mdli bo w calym domu pachnie kebabem z sosem czosnkowym :/ ehhhhh juz mam dość tych moich zachcianek tylko na chwile:/
SEXIKI to jest zalecenie lekarza pani doktor maminy, cwiczenia te sa bardzo wskazane w calym okresie zycia maja na celu utrzymanie gorracej temperatury pomiedzy babka a powtarzaczem slowa "zaraz"czyli facetem.
wzmacniaja nie tylko miesnie kegla ale rowniez miesnie ust kobiety co pomaga jej w przyszlosci walczyc ze slowem "zaraz"
[/QUOTE]
Mammina Ty jesteś zajebista
wzmacniaja nie tylko miesnie kegla ale rowniez miesnie ust kobiety co pomaga jej w przyszlosci walczyc ze slowem "zaraz"
[/QUOTE]Mammina Ty jesteś zajebista
reklama