Niespodzianka
Fanka BB :)
Aga czyli chlop jak dab - wysoki i dobrze zbudowany ( nie gruby!). Jak tam po szczepieniu? Filmik super 
Munka ja tez jakos na tel nie potrafie forum ogarnac
Iwon 60 zl na dwie pary
Czesem (czesto) jedna para drozsza 
Moni nie mozna caly czas na pelnych obrotach, czasem trzeba miec lenia
Aylin wspolczuje wkur...
Asik zdrowka dla mlodego. Mam nadzieje, ze to "tylko" przeziebienie i wizyta u lekarza nie bedzie konieczna.
Zaza alez slodko - ja od mojego co najwyzej "czulego" kopniaka przez sen dostane
Alijenka czad z tym "odkurzaczem"- sama mam chec sprobowac.
Kasiek cudne bodziaki
Sunshine u nas tez deszcz - bleeee
Katrina fajne paputy. Kubusiowi tez sie podobaja skoro nie zdejmuje
Heheh widze, ze podejscie do kupowania Wasze chlopy maja podobne ;-) Caly czas slysze pytania "a po co?", "przeciez ma juz duzo", "czy nie moze bez tego zyc". Nauczylam sie ignorowac. Sprzeczka byla o to, ze mnie nazwal niepowazna i nieodpowiedzialna matka, bo chce z dzieckiem wychodzic jak jest mokro. Wedlug niego jak jest mokro (nawet jak deszcz nie pada), czy jak jest zimno, ew wieje wiatr to trzeba z dzieckiem w domu siedziec, bo bedzie chore
Jak mu powiedzialam, ze najlepiej to sie zamknac w domu i nikogo nie wpuszczac i jeszcze izolowac dziecko od innych maluchow to sie zirytowal i poszedl. Wkurza mnie takie gadanie. On powtarza twierdzenia swojej mamy (sprzed 30 lat). Jak mlody sie urodzil to mowil, ze dziecko powinno jak najwiecej czasu na plaskim, w lozeczku lezec, a nie na rekach i ze od pierwszych dni trzeba odciagac skorke na siusiaku, a teraz kolejny poglad... AAAAAA Alez sie wygadalam. No i nie da sie go przekonac, ze jest inaczej - "bo mama mi powiedziala".
Munka ja tez jakos na tel nie potrafie forum ogarnac
Iwon 60 zl na dwie pary

Moni nie mozna caly czas na pelnych obrotach, czasem trzeba miec lenia

Aylin wspolczuje wkur...
Asik zdrowka dla mlodego. Mam nadzieje, ze to "tylko" przeziebienie i wizyta u lekarza nie bedzie konieczna.
Zaza alez slodko - ja od mojego co najwyzej "czulego" kopniaka przez sen dostane
Alijenka czad z tym "odkurzaczem"- sama mam chec sprobowac.
Kasiek cudne bodziaki
Sunshine u nas tez deszcz - bleeee
Katrina fajne paputy. Kubusiowi tez sie podobaja skoro nie zdejmuje
Heheh widze, ze podejscie do kupowania Wasze chlopy maja podobne ;-) Caly czas slysze pytania "a po co?", "przeciez ma juz duzo", "czy nie moze bez tego zyc". Nauczylam sie ignorowac. Sprzeczka byla o to, ze mnie nazwal niepowazna i nieodpowiedzialna matka, bo chce z dzieckiem wychodzic jak jest mokro. Wedlug niego jak jest mokro (nawet jak deszcz nie pada), czy jak jest zimno, ew wieje wiatr to trzeba z dzieckiem w domu siedziec, bo bedzie chore