reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej laseczki :-)

Iwon dobry ten Twój mąż, aż mi się humorek poprawił haha:-D

agaundpestka duży ten Twój chłopaczek, mój jeszcze do 80 nie dobiegł. Także nic tylko się cieszyć ;-)

Muńka oby twoja Gabi się nie dorwała do tej chłodziarki;-)

Ja mojego mistrza ubieram w body z długim rękawem, spodnie zazwyczaj od dresu, skarpetki dłuższe i jakąś cieplejszą kurteczkę. On i tak biega jak szalony to mu ciepło.

Tak jakoś lenia dzisiaj mam, wczoraj werwa do pracy, że się dopiero o 1 położyłam spać tak dzisiaj nic mi się nie chce... Czas się ogarnąć :-))

Miłego dnia

reklama
Witam, ale dziś spadek ciśnienia:eek:

Aga ale masz fajnego faceta w domu :) Jaki gruby, dobrze zbudowany po prostu :) Tak ma być ;)
No nie powiem to mnie pocieszyłaś:crazy:

To tylko ja młodego nie ubieram w ciepłą kurtkę?? Bo my zazwyczaj bluzy, a jak zimno to bezrękawnik. Chyba, ze pada i łazimy po kałużach to przeciwdeszczowa.

Hej

U nas nie za ciekawie- młody zaczyna coraz mocniej kasłać. Poczekam do jutra, poobserwuje czy czasami nie odkaszluje spływającego kataru i ewentualnie do lekarza pojedziemy.

Damiana ubieram w spodnie, skarpetki, bodziaki z krótkim, bluzeczkę z długim i na to kurteczka na polarku. Chociaż ostatnio jak szłam jeszcze zaprowadzić Oliwię do szkoły o 7:30 to założyłam mu jeszcze bluzę dresową a nóżki nakryłam cieniutkim kocykiem ale było baaaaaardzoo zimno

Zaza pomysłowy ten Twój małż;-)
Aga wow, ale duuuuży chłopak
Iwon żartowniś z męża:-D:-D:-D

Aga napisałam "jaki gruby"? W sensie, " a jaki on tam gruby, po prostu jest dobrze zbudowany", czyli że nie jest gruby ;-):-) Ech, słowo pisane... ;)

Asik ale on wcale nie żartował :sorry::-p Serio, musiałam go wyprowadzić z błędu, że 60 zł na dwie pary butów, to jednak trochę za mało :wink:

hej

Rysica ja ubieram teraz mała tak: jak ma cienkie spodenki to ubieram cienkie rajstopki pod nie, a jak ma spodnie dresowe z polarkiem pod spodem to nie ubieram juz nic pod spodnie, a jak sukienka to body z długim rękawem na to sukienka czy tunika na ramiączkach albo na krótki rękaw i rajstopy grubsze lub leginsy, a kurtki mam i takie cienkie i takie średnie i te grubsze ale jak narazie to bluza i bezrękawnik i jakaś chusteczka pod szyję

Aga mi nie kazali podawać już wit D bo mała już prawie ma zarośnięte ciemiączko i wystarczy tran tylko, tak mi lekarka powiedziała, a Antos przecież od urodzenia to duży chłopak jest !!!!!!
ja też małej nie ubieram jeszcze w ciepłą kurtkę :-D

kasiek co do dywanu to nie wymagałam za dużo, nie za tą cenę :-D, ale ogólnie jest oki nie narzekam :-)

Aylin na co wkurw ????

Iwon mi ostatnio pediatra powiedziała aby już zakładać rajstopki, A Twój M zabłysnął z tą kasą hahahahahahahaa

asik oby z tym kaszlem było lepiej !!!!!!

Witam,

młody dzisiaj pospał jak ta lala, do 7.15! wiem, wiem, że to wcześnie, ale jak na niego to późno;-)
poza tym rano wtulił się we mni i przez sen miział mnie po włosach:happy: kochany!

my po szczepieniu i uwaga moje dziecko waży 12,950 i ma 85cm :) pytałam lekarki czy nie jest za gruby:zawstydzona/y:ale powiedziała, ze jest duży chłopczyk i na pewno nie jest gruby :) matka schizy wiecznie ma:rofl2:. Pytałam też o witaminę D i mam dawać 2-3razy w tygodniu mimo podawania tranu.
a widzisz, nie wmawiaj sobie, że dziecko grube:-p

Na szybko Was przelecialam,ale w telu jakoś nie mogę sie skupić na czytaniu postów :rolleyes:
dziękuję za przelecenie;-):-pprzyda się bo z D się dalej nie odzywam

Julo dzisiaj znowu grzeczniutki w żłobku. Dumnam :wink:
zaklimatyzował się szybciutko:tak: super!

Aaa, jeszcze taki mały dowcip - wczoraj mówię do M., że trzeba w końcu kupić starszakowi buty, dwie pary, bo półbuty na jesień i jakieś obuwie zmienne do szkoły, bo już wymagają. Mówię, to zostań z Julem, a ja pojadę z K. On do mnie: "ok, to weź kasę z mojego portfela". Biorę: "ale masz tu tylko 60 zł". M: "no i co nie wystarczy Ci? "
:-D:-D:eek::baffled: Tia.
hahahah:-D genialny

Hej

U nas nie za ciekawie- młody zaczyna coraz mocniej kasłać. Poczekam do jutra, poobserwuje czy czasami nie odkaszluje spływającego kataru i ewentualnie do lekarza pojedziemy.
zdrówka dla Damianka! a jak Oliwka? lepiej już?

Ja Sergiusza ubieram w cieplejsze spodnie typu sztruks lub takie niby dresy z ciepłą podszewką, body kr. rękaw, na to bluzeczka z dł. rękawem i albo kurtka taka "średnia" albo ciepła bluza + ew. kamizelka
a czapka jest na głowie tak z 15 minut:confused2:

zaza moja ostatnio spała do 7.30 i też byłam w szoku że tak długo, także nie dziwię się Tobie :-):-):-)

aaaa i chciałam Wam się pochwalić że wczoraj zaczęłam chodzić na vakufit :), dziś drugi dzień ale głowa mnie tak nawala że nie wiem czy dam radę

reklama
Do góry