reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja tez z daleka od wszystkich dziewczyn, najblizej mam do Aylin - 2 godzinki

no tak i znowu olewka;-), a to byly takie wazne przemyślenia:-(
Ajtam - wpadnij ba kawę to ci wytłumaczę że przemyślenia może i ważne jednak wnioski z nich wysunięte mijają się z rzeczywistością ;)

Przerażanie bierze jak czytam czasem, jak co chwila któraś o rozwodzie pisze... Albo mój mąż jest naprawdę kochany pomimo swoich wad, i za mocno się czepiam, albo Wy tak lekko o tym piszecie... W życiu o rozwodzie nie myślałam.....

A ja i owszem - jednak co innego rozważać i gadać a co innego przejść do czynów.

reklama
Niespodzianka to taka mini wyprzedaż, niestety ale fajne rzeczy były, ja a środę miałam dostęp, zeby kupować na necie :tak: Odkupiłam trochę chłopaków, no i cos dla siebie tez :-D Cześć rzeczy była nawet z poprzedniej wyprzedaży.

U mnie wszyscy śpią, maz tez juz padł no ale sie nie dziwie także tradycyjnie sama siedzie..,jutro pakowanie...

Ajtam - wpadnij ba kawę to ci wytłumaczę że przemyślenia może i ważne jednak wnioski z nich wysunięte mijają się z rzeczywistością ;)

A ja i owszem - jednak co innego rozważać i gadać a co innego przejść do czynów.

M często jeżdzi do Rzeszowa, więc kto wie?????/:-D Tylko najpierw musimy zakupić auto, bo Audi sprzedaliśmy we wtorek, a nowego na oku nie ma.

No właśnie -takie głupie gadanie:-D;-)

Niespodzianka to taka mini wyprzedaż, niestety ale fajne rzeczy były, ja a środę miałam dostęp, zeby kupować na necie :tak: Odkupiłam trochę chłopaków, no i cos dla siebie tez :-D Cześć rzeczy była nawet z poprzedniej wyprzedaży.

U mnie wszyscy śpią, maz tez juz padł no ale sie nie dziwie także tradycyjnie sama siedzie..,jutro pakowanie...

no i wiadomo kto wszystko wykupił:-D:-D;-)

Aylin - widzisz ślepota, nie doczytałam, sorki. Nie potrzebuję prezentacji, tylko w razie czego mam potwierdzenie wysłania z poczty - w razie reklamacji. ale skoro doszło, to świstek wysyłam, żeby mi nie zaśmiecał w portfelu. Cieszę się, że na chudą dupkę pasują.

Hehe ja też powinnam pozadki w portfelu zrobić ;) I jeszcze raz dziękuję za przyodzianie mikrodupki

U mnie wszyscy śpią, maz tez juz padł no ale sie nie dziwie także tradycyjnie sama siedzie..,jutro pakowanie...[/QUOT]
Jak to w środę?

No to my świętowanie mamy za sobą,było uroczo:-)
Pojechaliśmy do restauracji,w której chrzciliśmy G. Siedzieliśmy przy świecach, zamknięci w salce dwuosobowej- romantiko jak nic:-) (fotka)

No i młody ma katar. Sprzedałam mu niestety. Jestem wściekła na siebie. Po kiego grzyba szłam na to wesele????? Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówiły abym w chałupie siedziała. No i teraz mam zakatarzonego dzieciaka i siebie. A gdybym nie poszła to ja bym się nie rozłożyła i młody też byłby zdrowy.

No doła mam na maksa. I nawet się napić nie mogę bo gripex strzeliłam sobie tak na wszelki wypadek.

Przeczytaj sobie swoj wpis napisany po weselu i będziesz wiedziała po jakiego grzyba tam byłaś. Teraz wszędzie zaraza,wiec nie dziwota,że jesteście chorzy.

Ja też :cool2:
A co tu tak cicho jak ja się pojawiłam??

Po prostu Cię nie lubimy :p

I były sobie cytaty!!!!! Wcieło mi część.
W każdym razie wiecie,że Was uwielbiam!! ;-)

Jutro rano ruszamy do mojej Sis i chrześniaka!! :-) ale jestem happy!!

Dobranoc!

Załączniki

• 1379714318291.jpg
    1379714318291.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 43
Munka super, fajnie, ze wieczór sie udał. Ach taka kolacja...

Aylin mam karte VIP :tak: I z tego względu pierwszeństwo jak są wyprzedaże co mnie bardzo cieszy :-)

No to sobie pojechalismy do mojej Sis... Jej mały sie rozchorował :-(
Powiem Wam,że nie ma co na wrzesień planowac jakiś imprez,uroczystości,bo od kilku lat ten okres jest mega chorobowy. Na nasze wesele sporo osób przez to nie przyjechalo,Gabi chrzciliśmy 30 września i pamietam,że też byla podziębiona i każdy smarkał...eehhh...
Staram sie nie nastawiać na jakieś spotkania,ale jeszcze wczoraj wieczorem wsio było oki,więc jestem trochę zdołwana,bo dawno ich nie widziałam:-(

Polaa- rewelka z tą kartą vip!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry