reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
andzia - ja je znam ale w kostece. A w lidlu pierwszy raz dopadłam w płynie. Z taką szczoteczka na aplikatorze - i jest lepsze :) i latwiej sie odplamia.

A i maz mnie zastrzelił wczoraj haslem - róbmy to 2 dziecie bo ja za kilka lat powtórki nie przezyje :p Tak mu dał w kość tydzien tacierzyńskiego :)

A i kupiłam w lidlu do odplamiania mydełko galasowe w płynie - jutro lece jeszcze z 4 opakowania kupić. Vanish i ariel niech sie schowaja daleko

Aylin,tylko nie mów mi,że przenosisz się do staraczek 2013 :p

Muszę się zaopatrzyć w to mydelko,skoro zachwalacie!! Choć powiem szczerze,że nigdy jeszcze nie musialam używać odplamiacza...

Kupiłam dziś G kilka rzeczy w lumpku:-) tu u rodziców jest wiele fajnych lumpiarskich sklepów z markowymi ciuchami i dziś w jednym była dostawa:-) szał ciał!

Doszły paputki,są genialne!! Teraz już tylko te będę kupować! Oczywiście zamówiłam te,które G sama wybrała :-D

Załączniki

• 1379794296769.jpg
    1379794296769.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
moje nie miały - ale pamietam ze jak z nią rozmawiałam to mówila ze robi też takie nieslizgające sie.
Zapytam sie jak bede zamawiać dla Tysi. Na razie mam "problem" jakie :) kotki, motylki, kwiatki czy ptaszki :0

Oki,to zapytaj :-) też mialam problem z wyborem,ale G na szczęście sama zadecydowała. Może pokaż Tysi i niech sama wybierze ;-)

Lecę spać!!

Witam, w końcu się zebrałam i wystawiłam zeszłoroczny kombinezon na all, zobaczymy czy pójdą :) .

Muńka super, ze wieczór udany :) i śliczne G sobie kapciuszki wybrała :) my mamy bez pasków i młody się nie ślizga.
Aylin, a jak to mydełko wygląda?? Lece do lidla nie ma co.

Andzia i co robiliście??

Asik i jak Ci się podoba pierwszy "chłopak" córy?

ziewaaaaaaa więc już więcej nic nie napiszę :)
dobrej nocki!!

reklama
Do góry