reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

avo
też bym chciała taki detektor ale mam nadzieję, że niedługo już nawet bez detektora małe będzie odpowiadać na stukanie :)

buziak
jak ty to przetrwałaś?? takie kolki razy 2!!

Ja byłam bardzo aktywnym dzieckiem, mój mąż to w ogóle cud, że przeżył, jak opowiada historie z dzieciństwa to mi włosy na ciele dęba stają a mój syn to Anioł Intelektualista. W brzuchu i przez pierwszy rok życia dawał strasznie czadu a teraz to już właściwie można by go samego w domu zostawić:-) i mieć pewność, że nic sobie złego nie zrobi.

Miłego dnia i wszystkiego dobrego!!!

reklama
Sicilpol to będziecie mieć wesoło, podobnie jak u nas ;-)

Karamija niby + i + dają razem - to kto wie może właśnie będziemy mieć aniołki

Miłego dnia wam życzę
i trzymam kciuki za dzisiejsze, wizyty, badania i za każdego maluszka

tialana
no właśnie tak może być! ale powiem ci, że taki typ aniołka jak mój to nie jest dziecko nudne, wręcz przeciwnie, my pękamy ze śmiechu i mamy ochotę iść na kolanach do Częstochowy, żeby za ten cud dziękować.

I ja również witam z rana;) jestem w wszoku jak dziś wcześniej wstałam;)

Co do naszego dzieciństwa kochane, to mi się wydaje, że każda z Nas w jakiś sposób była łobuziakiem. Bo poprostu nie było komputerów itp. I dlatego nasze dzieciństwo należało do niezapomnianych.. A teraz jako dorosła zamiast np iść na spacer to siedzę na necie;)

Co do imion dzieciaczków to będzie Piotuś lub Magdalenka( no chyba, że coś mi strzli do głowy w ostatniej chwili);) Ja jestem raczej zwolenniczko standardowych imion.

Mam takie przeczucie, że będę miała synka. A jak będzie to zobaczymy;p

Pozdrawiam

Ja mam dziś strasznie słaby dzień. Nie mogę się podnieść, weszłam kilka razy po schodach i myślałam, że się zasapię a serce waliło jak oszalałe. U was też tak tragicznie z kondycją? Wczoraj jak zrobiłam naszą standardową trasę po plaży i do domu to myślałam, że nie dam rady wrócić. Normalnie zrobiło mi się ciemno przed oczami i ręce i nogi miękkie z wysiłku. Dziś mi jeszcze dodatkowo niedobrze. Help!

Karamija nie wiem czy to normalne, ale się nie przejmuj ja też tak mam;) Mieszkam na pierwszym piętrze i mam problem z wejściem, żeby się nie zasapać;)

Przypomniało mi się też, że był temat dziąseł. Mi też krwawią i dopiero teraz dotarło do mnie, że ciąża może mieć z tym coś wspólnego;)

A wiecie ostatnio zauważyłam, że często tak zupełnie odruchowo masuje się po brzuszku;) jeszcze praktycznie nic nie widać, ale jakoś mnie taki odruch uspokaja. Szczególnie rano przed wstaniem z łóżka;p

Moja rodzina twierdzi, że ja zapieszcze swoje dziecko;)

niezapominajka123

jak ja jechałam teraz kilka dni temu samochodem 6 godzin to się przez te 6 godzin za brzuch trzymałam, mąż mnie pytał czy mnie coś boli a ja tak odruchowo jakby chciałam to małe ochronić przed całym złem tego świata :)
a krwawienie dziąseł to na 100 % jedna z przypadłości ciążowych

widzę, że papierosy rzuciłaś, brawo! ja w poprzedniej ciąży rzuciłam, potem po ciąży natychmiast wróciłam ale po jakimś czasie pozbyłam się nałogu już mam nadzieję na zawsze :) Ciągnie cię bardzo?

reklama
witam :)

powiedziałam szefostwu o ciąży - przyjęli bardzo fajnie, pogratulowali. kazali się nie przemęczać, myśleć teraz o sobie i o dziecku. dyrektor sam jest młodym ojcem, także rozumie mnie :)
uff, ale ulga :-)

dziś umówię się na badania genetyczne.
czuję że mam w brzuszku córcię - chciałabym żeby to była Maja :tak:

miłego dnia

Do góry