Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AVO, przykre ze tak Was zostawiłamogła chociaż powiedzieć, ze będzie do końca grudnia przychodzić, ale ludzie są różni, powiem Ci, ze to działa w dwie strony kiedyś pilnowałam dziecka samotnej matce i nie zapłaciła mi za jeden miesiąc, więc powiedziałam, ze poczekam pod koniec drugiego miesiąca zabrała małą i tyle ich widziałam. Co do 73 latki to może być fajną ciocio- babcią
zresztą jesteś w domu to będziesz miała okazję aby poobserwować ją
![]()
Czasami tacy ludzie mają energie, ale nie na dłuższe latanietylko czy te 73 lata to nie za dużo?Pani jest zywiołowa, wyglada na 63 lat, ale jednak, czy da radę 2, 5 latce biegajacej?
A ja 12 grudnia wracam do pracy i pewnie do końca lutego bęe pracować- oczywiscie jak Bóg da.

ja znów choruję, męczy mnie kaszel z flegmą, mam zapalenie dróg oddechowych...i leżę w łóżku. Tak sobie mówie do mojego maleństwa, że "ale masz chorowitą mamę, zamiast być aktywna, ćwiczyć, pieknie wyglądać, spacerować, to ja leżę taka rozmemłana" Aby tylko moje baby było bardziej aktywne niż mama
Niektóre z Was juz znają płeć - super gratki:-) Mi lekarz powiedział, że w 18 tyg sie dowiemy, bo narazie nie ma co zgadywać, chociaż mam nadzieję, że 13.12 na wizycie spróbuje mi powiedzieć, bo będę w 15 tyg...

Chłopaki są wcześniakami wiec kolki to nie jest najgorsze wspomienie..