z tego, co pamietam z wczoraj:
josie, Munka - moj dziec nie lubi gotowanych jajek ani jajecznicy ale robie taki "hiszpanski omlet": cos jak jejecznice ale bez mieszania, zeby sie scielo na placuszek (a nie bylo w "farfoclach"). Moze tak sprobujecie?
zaza - najlepszego z okazji rocznicy. U nas tez 4 lata stuknelo ale w sierpniu. No i gratuluje awansu

Z kolezanka juz lepiej? Mysle, ze musi to odchorowac i potem wroci do normy
Mlodak, Niespodzianka - je tez nie szczepilam MMR i nie mam zamiaru. Jak chcecie jakies argumenty przeciwko tej szczepionce to piszcie na priva ;-) (nie chce na forum nikogo wkurzac

)
Reni Jusis sprawia w TV (prywatnie nie znam, moze jest inna?) wrazenie nawiedzonej i moze to wkurza (wiekszosc) ludzi? W sumie szkoda, bo czesc eko-teorii jest (moim zdaniem) sluszna a tak zamiast zachety wychodza wstrety
U nas na plazy same tluste baby, nie ma na kim oka zawiesic

Za to nad morzem widzialam dwoch fajnych mlodych naturystow (na slynnej psiej plazy)
alijenka - zakochalam sie w "Twoich" sankach! Nawet nie wiedzialam, ze sa takie cuda

Z zimowyh tematow: zastanawialam sie nad... ozdobami choinkowymi. Chyba trzeba wybrac takie, ktore sie nie tluka / nie dadza sie zjesc / nie dadza sie zniszczyc (przynajmniej nie pierwszego dnia) a jak dadza - nie bedzie ich szkoda

A choinke to chyba najlepiej wbetonowac w podloge
z dzisiaj:
Mlodak - ja tez jestem taka zajadla na komary

:-) Na szczescie w tym roku u nas juz sobie daly siana

A ta gazeta to z dzisiejsza data czy moze jednak sierpniowa? ;-)
Andzia - ja mam tak samo ze starymi zdjeciami
Sunshine,
alijenka - moze to jakas faza rozwojowa, bo moj tez zaczal pluc

- i bardzo sie z tego cieszy
Sunshine - moj dostal raz frytke do sprobowania (bo sie dopominal) - rzadko widze taaaaaakie obrzydzenie, nie przelknal nawet okruszka
alijenka - ja dzien mezczyzny obchodze w... lutym... o ile nie zapomne

Wody tez nie pije, wogole niewiele plynow a skore mam tlustawa, wiec sie nie obwiniaj
Munka - 15minut to malo?

Mi makijaz zajmuje max. 5 minut

W domu sie nie maluje, tylko na wyjscia.
Niespodzianka -a bedziesz tak kochana i podzielisz sie z nami najbardziej trafionymi radami z ksiazki?