agaundpestka
Fanka BB :)
i ja:
za 2h powinnam odzyskac swojego lapka

za 2h powinnam odzyskac swojego lapka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tekst tygodniazaraz po ostatnim aylin ;-)
Dawaj andzia, dawaj, słowo się rzekło ;-) Przecież wiesz, że nawet jeśliś brzydka, to i tak powiemy, że nie więc od razu się podbudujesz;-) Tak jest, apeluję o zdjęcie andzi i asik. Kto jest za?
Hej baby :-)
Omlety? Uwielbiam, ale na słono. Z pomidorami, szczypiorem, szynką, cukinią - wariacji jest naprawdę wiele
Mój wczoraj zajadał się bułeczkami własnej roboty, zrobiłam pszenno-razowe i maślaneA po zjedzeniu ich "dobił" się kaszą z warzywami, którą zrobiłam dla nas na kolację
Dziecko ma spust jak nic, panie w żłobku mówią, że nie odchodzi od stołu, dopóki wszystkiego nie zje ;-)
Baby czy i ile mleka piją wasze bąble? Mój nadal 4-5 razy dziennie. Rano po przebudzeniu, w żłobku przed spaniem, po powrocie do domu czasem wypije, obowiązkowo butla przed wieczornym spaniem, no i w nocy (ostatnio o 22 się budzi).
I moja ma fazę na piosenkę o ogórku muszę jej w kółko ją puszczać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baby a co kupujecie na dzień chłopaka ???????????????????????
aaaaaaaa tak w ogóle to umówiłam się na sobote do frycka na farbowanie i uwaga !!!! mam ochotę farbnąć się na rudo![]()
Ja równo 2 lata temu 26 września (dokładnej h nie pamiętam) spłodziłam(przy małej współpracy mojego M;-)) Mateusza
![]()
A dziś się dowiedziałam, że przyjaciółka w 70%będzie mieć córeczkę, więc najprawdopodobniej będę mała chrześniaczkę![]()
Słuchajcie ale zabawną sytuację wczoraj w aptece miałam. Kolejka spora więc z jakaś panią zaczelysmy rozmawiać. No i ona mówi że po tran przyszła i smak jej obojętny bo synek to wszystko zjada bez problemu. Ja na to że mam to samo, każde jedzenie jest ok. byleby dużo go było. Pani w tym momencie rzuca tekst że jej synek to chyba nawet buta by zjadł. No zatkalo mnie. Zaczęłam się tak śmiać że aż się poryczalam. I żebyście widziały minę tej babki jak jej powiedziałam że mój syn 2 tygodnie temu właśnie buta skosztowal
No nie sądziłam że tak będę się śmiała i to tak szybko po tej sytuacji.
A teraz sie pozale bo juz nie mam sil na ta moja mala zlosnicenie chce mi jesc
tylko pluje
wszystko brudne dookola a ta najlepiej by platki kukurydziane wcinala!!!! od sniadania nic nie dostala, zeby zglodniala i cos zjadla obiadu i du.paaaa nic
ja nie wiem jzu co mam z nia robic....... a jak pojedziemy do kolezanki to tam cos zawsze zje a w domu NIE!!!
Tekst tygodniazaraz po ostatnim aylin ;-)
Dawaj andzia, dawaj, słowo się rzekło ;-) Przecież wiesz, że nawet jeśliś brzydka, to i tak powiemy, że nie więc od razu się podbudujesz;-) Tak jest, apeluję o zdjęcie andzi i asik. Kto jest za?
andzia ale żeś minę strzeliła na 1 zdjęciuz uśmiechem supcio !!!!!!
aga widzę że laptopek już śmiga
Muńka nic tylko zadzdrościć Ci takiej skóry, ja znowu mam strasznie gładką ale przesuszoną jeszcze bardziej ale to z mojej winy bo w ogóle nie piję wody :--(, no i super że udało się spotkanie
co do włosów to ja też tak zrobiłam jak Ty w sekund pięć naszła mnie myśl że trzeba coś zmienić poszłam do fryca i ścięłam z takich do pasa na boba ale tył krótszy a przód dłuższy, mam tylko nadzieję że rozjaśnienie o jeden ton nie zniszczy mi bardzo włosów
ja bez malowania nie wyobrażam sobie dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!