reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,
przepraszam, ze nie nadrobilam ale ja tak z doskoku, wykorzystuje czas w Polsce jak sie da, dzieci ma kto bawić a ja odwiedzam koleżanki :tak: Jutro maz do nas dolatuje. A w sobotę wesele :-)
Jak wrócę do domu to bede od nowa na bieżąco :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i buziaczki dla dzieci

reklama
Hej
Mati znowu wstał z zapchanym noskiem Wrrrrrrr:wściekła/y:
Dziś kupuje tą maść, o kótrej pisalyście.

Munka fajnie ze warsztaty sie udały i gratuluje super skóry.
ja cere mam tłusta, skóre na ciele bardzo suchą (ale to przez chorobę), jak nie nawilże codziennie to swędzi. Nie trudno sie domyslic że swędzi często:zawstydzona/y::-( - lenistwo. Z tego samego powodu nie robie makijazu - jednynie podkład i tusz. Moj poranny pobyt w łazience trwa 15-20 min. ( wraz z umyciem wlosów i icg wysuszeniem)

Alijenka - wszystkike sanki super, ale czy nie szkoda kasy na te bajery. Ta raczka jakas wydaje sie niewygodna, a śpiworek - hmmmm czy dasz radę włożyć teraz Nataszke do niego i jak długo bedzie w nim siedzieć???? Adi na drugą swoją zimę nie bardzo chciał usiedziec taki opatulony, i co chwile chciał siadać i schodzic z sanek, ja poprostu cieplej go ubierałam. Ale może Twoja lubi jeżdzić:happy:

Pola korzystaj z okazji i udziielaj sie towarzysko ile sie da.:-)

Aronia - co do ozdób św. na choinke to u mnie były i będa szklane banki. Adi nie bardzo sie ich czepial, wiec licze, ze reszta prztrwa do przyszłorocznych świat.:-D

Co od szczepionki. Przyznam sie szczerze przy Adrianie nie ineresowałam sie tym ( zasiegałam opinii tylko w sprawie pneumo i rota) i narmalnie szłam na szczepinie. Teraz sie Was naczytałam i mam wątpliowści, ale będe traktować synów równo ;-) i Matiego tez zaszczepie.

Iwon - jak zakupy??? co, gdzie, za ile ??/?

Ostatnia edycja:
hej kobiałki

my dziś znowu spałyśmy do 8 :-D:-D:-D:-D:-D

dziś za oknem u nas słoneczko to i odrazu uśmiech na twarzy, idę dziś poszukiwać dla siebie kaloszy

aronia ja właśnie małej zakupiłam za 30 zł kalosze w lokalnym naszym sklepie

andzia no właśnie nie wiem jak to będzie na zimę czy mała będzie chciała jeździć, a rączka hmmmm dlaczego wydaje Ci sie niewygodna ??????
a próbowałaś na noc małemu wsadzić masło do noska ????? ja teraz tak robiłam i mała super spała, i też jej dawałam masełko na drzemkę no i tylko sól fizjologiczną i zero wyciągania gili fridą

Alijenka- na jak jest gladko, równo to spoko, ale teraz raczej chodniki odśnieżaja całkowicie, wieć bedziesz chodzić po łakach, polach :-D i w takiej sytuacji lepiej ciagnać. Tak mi sie wydaje dlatego ja kupilam zwykle sanki. Spiworek dostałam i używałam, ale teraz bym juz nie kupowała.
Poczekaj na opinie dziewczyn które maja sanki z taką raczką. No prosze pomoc kolezance. Zadna nie ma takich sanek??:rolleyes2::-D

Ostatnia edycja:
andzia no u mnie chodniki zawsze zasypane także wózkiem w tamtym roku nie mogłam przejść, ale za to na mieście wszystko odśnieżone, kurde to teraz mi ćwieka zabiłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do śpiworka to nie używałam nigdy

reklama
Hej

AAAAAA zaraz stracę wszystkie włosy, Damian dorwał grzebień i mnie czesze:szok:

Iwon o promocjach to ja się dowiaduje od was, więc nie pomogę
Andzia z uśmiechem super:-)
Sunshine dobrze, że osłuchowo ok.
Jakiś czas temu Damian chyba z tydzień nie chciał nic jeść-przeczekaliśmy
A brat jak już pisałąm złamał dużego palca u nogi
Alijenka ja też mam naturalny kolor włosów i jakoś mnie nie korci by zmienić. Sanki mamy zwykłe więc nie pomogę

Dawaj andzia, dawaj, słowo się rzekło ;-) Przecież wiesz, że nawet jeśliś brzydka, to i tak powiemy, że nie więc od razu się podbudujesz :-p;-) Tak jest, apeluję o zdjęcie andzi i asik. Kto jest za?
małpa:-p;-)`

Muńka tylko pozazdrościć takiej skóry:tak: ja siedząc w domu się nie maluję, no chyba, że gdzieś wychodzę to cieniem i tuszem potraktuje oko i do tego błyszczyk na usta. Na jakieś większe wyjścia to już pełen makijaż
Aronia a mój frytki uwielbia
Polaa wykorzystuj pobyt w PL ile się da, poczekamy

Któraś była w szoku ( nie pamiętam która:sorry2:), że przy złamanym palcu gips aż do kolana- ja też byłam. Ale noga (stopa) jest wtedy lepiej usztywniona. Poza tym miał paskudne to złamanie i gips aż na miesiąc

A i w 70% dziękuje za gratulacje;-):-D

edek
IMG_2127.jpg nie mam żadnego aktualnego

Załączniki

• IMG_2127.jpg
    IMG_2127.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Do góry