Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie z rana!
moje dziecko już kompletnie ześwirowało bo śpi tylko 9 godzin na dobę, masakra jakaś!powinno w tym wieku spać co najmniej 11 a najlepiej 13.
Kładę się razem z nim albo ciut później a rano on wyspany, zwarty i gotowy do zabawy a ja oczu nie mogę otworzyć
maćku
super, mi też się ta informacja bardzo przyda!
PaulinaMaria
gratuluję udanej wizyty! u mnie też krew słaba więc wspomagam się żelazem w tabletkach![]()
da się jakoś usunąć ten wątek ?
Dziewczyny ...wzielam sie po 2 tygodniach nieobecnosci w domu ( po szpitalu pojechalam odpoczac do rodzicow) do gruntownych porządków : mycie podłóg, wanny, umywalek, zlewu, wc odkurzanie mycie luster.. no wszystko... oczywiscie staram sie robić to na raty i jak skoncze 1 pomieszczenie siadam na pol godziny i dalej....
Moje pytanie brzmi czy w ciazy tez uzywacie domestosów itp.... bo ja nawet nie mam rekawiczek i gabką szoruje gola reka ... no i boje sie oparow chemikalii... teraz to juz w sumie musztarda po obiedzie.... ale jak to u Was jest podczas sprzatania... moj oprocz tego ze ma firme pracuej na etat wiec praktycznie 20/24 h go nie ma wiec na pomoc nie mam co liczyc moi i jego rodzice pracuja wiec tu tez nie mam na co liczyc... a nie wyobrazam sobie nie sprzatac... przedtem o tym nie myslalam... dopiero teraz mi sie na to wpadlo. Wiec...??
Ps. 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty!!
To podziel się jakimiś mądrościami!
Ja już po wizycie.
Niby wszystko oki, ogólnie wygląda w porządku, serduszko puka jak powinno, ale.. maluszek jest troszkę za mały jak na ten czas.4,42cm co odpowiada 11w2d. Niby kazał się tym nie martwić, ale mam wpaść za dwa tyg. na usg... A już myślałam, że będę całkiem spokojna...
No i zmierzył przezierność karkową - w normie, ale nie pamiętam ile.
Jakieś leniwe to moje dziecko - Wasze skaczą a moje zwsze leży nieruchomo![]()
Mi przepisał Pregna plus i narazie wojuje na necie gdzie taniej cenny w aptekach wahaja sie miedzy 27 zł a 38 zł............natomiast na zapracia doradził mi moczyc sliwki mam nadzieje ze niededzie powtorki takiej jak z picia suszu............Pozdrawiam

To podziel się jakimiś mądrościami!
Ja już po wizycie.
Niby wszystko oki, ogólnie wygląda w porządku, serduszko puka jak powinno, ale.. maluszek jest troszkę za mały jak na ten czas.4,42cm co odpowiada 11w2d. Niby kazał się tym nie martwić, ale mam wpaść za dwa tyg. na usg... A już myślałam, że będę całkiem spokojna...
No i zmierzył przezierność karkową - w normie, ale nie pamiętam ile.
Jakieś leniwe to moje dziecko - Wasze skaczą a moje zwsze leży nieruchomo![]()