Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko jest możliweAhh dziekuje KamilkaNo panienski zapamietam na dlugo - i kto mowi ze przyszla panna mloda w ciazy nie moze sie zabawic
P dementuje! plota!
Kto wie może Nanulinek pracuje nad robaczkiem) I wystrzeli lada moment z prezentem świątecznym dla nas
ojj chcialabym!
Ahh dziekuje KamilkaNo panienski zapamietam na dlugo - i kto mowi ze przyszla panna mloda w ciazy nie moze sie zabawic
P dementuje! plota!
Kto wie może Nanulinek pracuje nad robaczkiem) I wystrzeli lada moment z prezentem świątecznym dla nas
ojj ch
cialabym!
:-) dużo zdrówka uśmiechu i wszelkiej pomyślności z okazji urodzin a przedewszystkim jak najmniej zmartwień 

i jeszcze tak szaro za oknem wrrrrwlasnie zrobilam sobie test z sodą... straaaasznie sie pieniło... czyżby chłopak ?? Intuicja mnie zawodzi ? Ciagle czuje ze to dziewczynka...
a u mnie jeszcze nie widać ani nie słychać świąt.. nie lubie świąt..zawsze są smutne... kiedyś mam nadzieję że będą wesole i takie jak powinny być... kiedyś
Choinki w tym roku tez nie będziemy mieć w tamtym roku też nie mieliśmy... a uwielbiam zapach świerzej choinki.. kocham wręcz

pierwszy raz jak robiłam to piany nie było, poleciały jakies ze dwa babelki dzis mi sie pieniło, wiec nie wiem co o tym myslec?
tak w ogole dzis robiłam ze swiezej sody wtedy nie moze dlatego![]()
xdorota - wszystkiego naj naj naj! super niespodzianka z tym masazem!!! tylko zastanawia mnie jak ten przystojniak w fartuszku kładł Ci te nawilzające mazidła na cycochy?:-):-):-)