• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Aga - aj na serio pytałam o te kary tj. propozycje. Ja nie jestem za karaniem, a zwłaszcza takimi karami które pzrynoszą ból, a nie mam pojęcia jak pokazać dziecku, ze jego zachowanie jest nie dobre. Masz doswiadczenie - doradź. Pliiiissssssss
A co Adi lubi robić, czy ogląda bajki ? U Maxa działała bardzo tablica naklejkowa :) za każdy "grzeczny" dzień naklejka, za nie odbierani i jak się uzbierało np. 10-20naklejek to on wybierał nagrodę tzn. co chcemy robić razem. Ale nie była to zabawka tylko raczej wspólne robienie ciasteczek, wyklejanie itp.

Munka jak dobrze, ze Ciebie tu mamy :)

reklama
u mojej siostry też mogło być tak że ona poprostu sam jej te buty tak nakładała bo jej teściowa zapewne o tym powiedziała, a mi powiedzieli że byli u ortopedy u niej to normalne także wcale się nie zdziwię jak tak faktycznie było

hejka

Szymuś - wszystkiego dobrego z okazji 1,5 rocznicy!!!!!!

Ja ostatnio wysłałam koleżance na 40-ste urodziny dwie kartki z życzeniami z okazji 20-urodzin. Zawsze to inaczej wygląda, a w sumie też 40-stka...

Zaraz rozsypie sie nam na całego "worek" z półtora roczniakami.

hejka

Ja ostatnio wysłałam koleżance na 40-ste urodziny dwie kartki z życzeniami z okazji 20-urodzin. Zawsze to inaczej wygląda, a w sumie też 40-stka...

haha dobre :D

matko ale mialam dzis pracy, jak zaczelam o 10 to skonczylam teraz.... oczy mi zaraz wyplyna chyba wiec spadam z kompa

z tymi butami to o co kaman?!?!?! jak to moze byc dobre dla stop? no chyba ze dziecko wykrzywilo buty i sie zaklada lewy na prawy zeby znow byly "proste"... no przeciez to masakra:confused::no::baffled:

WEEKEND!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry