Kasienka_
Fanka BB :)
Josie a moze jakis kacik ?? moj jak bije siebie czy kogos idzie do kata ... nawet czasem sam siada, nie wiem czy w tym wypadku brak reakcji jest dobra reakcja ... moze zamiast nie wolno to go przytrzymac zeby jakos nie stukal ... ja mu lapie czasem reke ... gorzej jak zlapac glowe
MsMickey to moze stad takie podejscie ... ale Gosi bedzie super z lodszym braciszkiem

Asik oby dzisiaj juz lepszy dzien byl ...
MsMickey to moze stad takie podejscie ... ale Gosi bedzie super z lodszym braciszkiem
Asik oby dzisiaj juz lepszy dzien byl ...
Ostatnia edycja:
tylko, że teraz mi za słodko...
Metoda z wyplakaniem sie nie dla nas - nie tylko dlatego, ze jest wbrew moim przekonaniom i uczuciom ale tez dlatego, ze u nas nie da jej sie zastosowac. Dzis dalam go na "wyplakanie sie" na 5 minut, bo musialam isc do ubikacji. Zachlystywal sie od lez juz od pierwszej minuty, pelzal w polsnie w poszukiwaniu mnie a ze byl w spiworku to sie co i rusz potykal - zalosny widok. Jak go przytulilam to odczul od razu wielka ulge ale lkal jeszcze kilka minut zanim sie wycisczyl pilujac moje wyrzuty sumienia. I ja mialabym go tak godzinami trzymac az by zasnal ze zmeczenia????? O nie
Trojka nam narobila bigosu i nadal idzie