aronia12
Fanka BB :)
No to jestem ciekawa, jak Wam posluzy lniana kapiel :-) My sie tak kapiemy od urodzenia, bo mielismy spora ciemieniuche i tradzik a len ma wlasciwosci lecznicze. Tylko w celach medycznych uzywalismy go oczywiscie w wiekszych ilosciach niz kosmetycznych
Moj maz za to uwielbia jesc twarog z olejem lnianym i cebulka :-)
Josie - wybryki Twojego balsam na moja dusze! Moj bowiem wyprawia to samo albo i gorzej, bo do histerii na "nie" dochodzi jeszcze naruszanie zakazow - dzis np. miedzy 17:30 a 21:30 "bawil sie" wylacznie w zabronione rzeczy - az mnie gardlo rozbolalo
agaundpestka - my tez nie mamy jeszcze sniegowcow. W razie naglej potrzeby w ruch pojda kalosze z ocieplana wkladka ;-)
MsMickey - noz sie otwiera w kieszeni czytajac o Twojej tesciowej
Nie rozpisze sie, bo dziec czai sie pociagac za kable
Moj maz za to uwielbia jesc twarog z olejem lnianym i cebulka :-)Josie - wybryki Twojego balsam na moja dusze! Moj bowiem wyprawia to samo albo i gorzej, bo do histerii na "nie" dochodzi jeszcze naruszanie zakazow - dzis np. miedzy 17:30 a 21:30 "bawil sie" wylacznie w zabronione rzeczy - az mnie gardlo rozbolalo

agaundpestka - my tez nie mamy jeszcze sniegowcow. W razie naglej potrzeby w ruch pojda kalosze z ocieplana wkladka ;-)
MsMickey - noz sie otwiera w kieszeni czytajac o Twojej tesciowej

Nie rozpisze sie, bo dziec czai sie pociagac za kable

ogólnie same ukłucia ok ale później... cała droga powrotna do domu płacz, w domu to samo, aż w końcu podałam p/bólowe i się uspokił. Nocka spokojna, ładnie przespana więc już ok. A i warzy 10,51 -chudzielec
nie mam cierpliwosci