• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

Aylin na stronie decathlona jest sprawdzenie rozmiaru jaki powinien byc ... dla nich 23 jest do 14,2cm, czyli te 23 musza byc w srodku okolo 14,4cm (czyli mniej wiecej standardowa wymarowka)

Aroniamy teraz myjemy co dwa dni mniej wiecej 15 minut

STO LATEK DLA POLTORAROCZNIAKOW !!!

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie, jak to kiedys mowili - "czeste mycie skraca zycie" :-D Skora to wazna bariera ochronna i trzeba o nia dbac :tak:My z mydlem nie szarzujemy ale kapiele w olejkach jak najbardziej - bez problemow domywa sie maslo z wlosow (Aylin -moj tez sie lubi obsmarowywac :baffled:) takze mozna sie i doczyscic ldelikatnymi metodami :-)

Aylin - olej lniany jest rewelacyjny - i w kosmetyce (podstawa m.in. linomagu :tak:) i spozywczo - zdrowszy niz oliwa z oliwek ale nie ma takiego lobby :-p
W kazdej wodzie z wodociagow jest chlor, bo takie sa przepisy ;-)Alternatywnie mozna wode jeszcze fluoryzowac lub ozonowac. Woda z mojego rodzinnego miasta jest ponoc tak rewelacyjna, ze mozna ja butelkowac i sprzedawac jako "mineralna" ale jednak chlor ma. A male dzieci sa po prostu bardziej wrazliwe niz dorosli.

Dalej nie popisze, bo dziec rozmontowuje biurko :szok::-)

aylin no wiesz, wiadome że u was wszystko jest dopieszczone, a więc i woda:p To dziś też umyje młodej włoski olejkiem i zobaczymy czy sianko zniknie:) Nasze śniegowce zostały u teściów, dopiero 21.12 będę tam:/

andzia jak odstawianie, jakieś postępy, jak ci idzie, no nic nie informujesz:D Pisz tu bo jak wiesz jak jestem żywo zainteresowana! U nas dziś od 3 do 5 nie spaliśmy, bo wyrzynała się druga trójka i mamy już całe dolne uzębienie bez piątek:)

aronia spróbuję tych olejków do włosków.

alijenka a ty co się nie udzielasz:D

Niania dziś znowu bawiła się z P, ale nawet nie wiecie jak jest mi przykro i smutno jeśli ktoś inny a nie ja ubrał jej pampersa, umył buzię i rączki czy dał śniadanko://// Jestem mega zazdrosna i póki co nazywam ją Panią! Jest miła, ciepła i rozsądna...ale ktoś inny niż ja nagle wszedł w opiekę nad moim dzieckiem:////////

Najlepsze życzenia dla 1,5 roczniaków!!!

Kasienka - wiem. Siostrzenica męża mówiła ze tragedia. 5 rok siedzi w krakowie i skóra jej sie nie przyzwyczaiła. Jak pojechała na studia to musiała zaczęc chodzic do dermatloga - takie problemy z cera miała ze sobie juz nie radziła. Jego pierwsza rada "nie myć twarzy wodą"

andzia no u nas tak nie ma a w naszej przychodni zawsze pełno ludzi ormalnie aż przy wejściu sie czeka w kolejce mimo że na godziny są zapisy to ktoś zawsze wlezie bez zapisów.

Łobuziak śpi sobie smacznie i wreszcie mogę chcwile usiąść.

reklama
Hej,

Na początku wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych 1,5 Roczniakow :-)

Niespodzianka dla Tomusia oczywiscie tez :tak: Sorry za spóźnienie :zawstydzona/y:

Dzieki co do włosów Wojtka, tak jak wspominałam, gestwina na całego :-D Wszyscy podziwiają te włosy ale są minusy, mycie, wycieranie, rozczesywanie, Kuba tez ma takie gęste Ale wiecie to dobrze bo jak cos to poratuja matkę i dadzą na przeszczep :-D Niespodzianka mi tez dalej odrastaja, jak byłam we wrześniu u fryzjera w Polsce przed weselem to fryzjerka az sie śmiała, tyle krótkich włosów mi odrastalo wtedy. Myślałam ze to koniec ale dalej jeszcze, duzo mi ich wypadło,

Co do kąpieli to u nas różnie, w weekend dłuższe kąpiele bo tatuś kąpie i bawią sie zawsze na całego a w tygodniu jest dzien, ze szybko wykapie (10-15 minut) a jest dzien, ze sie bawi w wannie :tak: Różnie to bywa.

Brzuch mni boli, Wojtus śpi w najlepsze a Kuba ogląda bajkę. Mam chwile dla siebie..moze koleżanka za jakaś godzinę wpadnie. Zawsze to fajnie z kimś pogadać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry