Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I żałuję, że nie łyknęłam od razu tabcinu. Byłoby już po sprawie.
Z dwojga złego lepsza "nachalna" troska niż np. olewactwo, bo i tak bywa. Ja staram się to doceniać. Nie mam mamy, więc tym bardziej miło mi, kiedy ktoś się o mnie, o nas troszczy.

Widzę to! Ją, z tym siankiem na głowie wyskakującą z okrzykiem "ajaaa" niczym wojowniczy żółw ninja 
mloda spala z nami bo nie mialam sily co 5 min do niej chodzic..... pobudka z placzem (rykiem) po 6 i tak az do wyjscia z domu, cierpliwosc na granicy albo juz ponizej :-Hejoo,
ja nadal walczę z kataremI żałuję, że nie łyknęłam od razu tabcinu. Byłoby już po sprawie.
Ja tak trochę z doskoku was "przeleciałam", bo dzisiaj mam ten służbowy wyjazd i trochę na głowie.
Asik oby młody się ogarnął i zaczął spać w dzieńTo pewnie chwilowe.
Josie no wiem, wiem, że Ty masz trochę inne relacje z teściówką. Ja jestem z tych, którym taki "bełkot" nie przeszkadzaZ dwojga złego lepsza "nachalna" troska niż np. olewactwo, bo i tak bywa. Ja staram się to doceniać. Nie mam mamy, więc tym bardziej miło mi, kiedy ktoś się o mnie, o nas troszczy.
Andzia fajny pomysł mi podsunęłaś z zabawkowym domowym sprzętemMoże i ja się skuszę, bo J. też jest teraz na etapie miłości do odkurzacza
Sunshine zdrówka dla małej!
Rysica zdrówka dla Monisi i nadal kciukasy za tatę!
Pola cudną fryzurę ma to Twoje dziecię
Aga moja firma organizuje właśnie te kursy kwalifikacyjne, po których można pracować w żłobku
Kasiek super, że macie już ogarnięty temat niani. Najważniejsze, że Pola ją zaakceptowała. Teraz będzie z górki
Aylin, ajaaaaaaWidzę to! Ją, z tym siankiem na głowie wyskakującą z okrzykiem "ajaaa" niczym wojowniczy żółw ninja
![]()