reklama

Czerwiec 2012

Iwon zyjecie na tym Pomorzu????

dziecko dzis pieknie zjadlo kartoflanke a ogolnie ziemniakow nie znosi wiec bylam pelna obaw, ale zjadl cala dorosla miske:tak: ciekawe czy jutro nadal bedzie mu smakowac...

kupilam mu w koncu porzadne rekawiczki ale co sie naszukalam.... i tak mam wrazenie ze beda spadac z kurtki, wszystkie te sniegowe maja takie beznadziejnie dlugie nadgarstki ze nie wiadomo czy to pod kurtke czy na kurtke zakladac? pod kurtke raczej nie wejda

a no i z racji tego ze jedziemy JUTRO na wakacje i trzeba nam rozrywek, to mikolaj bedzie bogaty, dostanie to wielkie pudlo duplo. zaraz mu ide podrzucic do lozeczka, mam tylko nadzieje ze w nocy pobudek nie bedzie :eek:

a ktoras pytala jakie kupilismy:
5507_2.jpg
jest 100 elementow a pudelko w polowie puste wiec bedzie miejsce na dodatkowe klocki :-D juz sue nie moge doczekac az to zobaczy, mam nadzieje ze sie ucieszy

aronia tez tak mi sie kojarzy z samookaleczaniem.... ale juz probowalam zakazywac, odciagac go od szafy zeby nie walil ta glowa, ale to jeszcze gorzej mam wrazenie. teraz probuje nie zwracac uwagi, bo gdzies czytalam ze dzieci wlasnie probuja zwrocic uwage w ten sposob i trzeba to ignorowac zeby nie utwierdzac ich w przekonaniu ze to dziala... no nie wiem zobaczymy. w kazdym razie jest to NAJGORSZY nawyk ze wszystkich jego nawykow

Załączniki

• 5507_2.jpg
    5507_2.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 46
reklama
dzieki Josie - ja pytałam,

aronia - ale ja dałam tak ze 2 lyzki stołowe. Zupa się nie zrobiła z tego jeszcze. Po południu właski juz fajniejsze były.

Zakupy mnie wykonczyły - ide myju, serial i spac

Ale wieje:szok: mało co głowy nam nie urwało jak wracałyśmy z Oliwią z tańców

Oliwia jedzie jutro na wycieczkę do kina na "Ratujmy Milołaja" a na 17 idziemy na mikołajki organizowane przez sołtysa i radę przedszkola

Kasiek Fakt, D jest chudy ale wysoki. Ostatnio jakaś babka myślała, że ma ok 3 lat:szok: A z tymi dziąsłami to normalne

MsMickey teściowa pwenie pamięta jak się czuła pokrzywdzona i stąd jej teksty.
Podziwiam, że jeszcze dzwigasz G

Muńka to jutro poprosimy o fotki z nowymi fryzurami;-) i uduszę Cię za tą czekoladę bo od ok tygodnia nie jem słodyczy i chęci narobiłaś i myślę żeby cosik wciągnąć słodkiego;-)

Aronia kurczę, oby zasypianie szybko wróciło do normalności

Aga oby remont szybko się skńczył. I gratki za przespane nocki

Josie no proszę, a jednak zjadł obiadek- super:tak:

ja pier***le, boję się takiego wiatru............................

w Krakowie tez wieje i pada tylko ze deszcz:dry: ja sie boje bo chwilowo mamy kamienice bez dachu, nadbudowuja 1 pietro i klada ten dach juz drugi miesiac, mam nadzieje ze nic sie nie oberwie w tym wietrze.....

az sobie wlaczylam radio bo nie chce slyszec co tam sie dzieje

U nas Mikołaj też pod poduchę, dziś na miśku tłumaczyłam jej, że broda najważniejsza. No żeby wiedziała jak jutro spotka:)

Dziś pierwszy raz obcięłam pazury u rąk nie na śpiocha i była tragedia. Nie mogła przeżyć, że jakaś jej część ciała odpada:pp Jak tata wrócił do domu to od razu poleciała krzycząc 'pazuly o oł, pazuly o oł' i pokazując, że nie ma kawałków:D:D

Aronia Asik dzięki to się uspokoiłam z tym dziąsłem...ufffffff. U nas też 'targa' na maxa, aż strach!

Josie
no zjadł chłop ziemniaczki! P też dostanie Lego Duplo i jeszcze lalę Lalaloopsy:)

A i mój dziś wciągnął dziś dużą makrelę wędzoną. Zostały mi dosłownie ochłapy. Ona ma fioła na jej punkcie, a ja nie daję częściej niż raz na 2 tyg., bo boję się tego wędzonego mięcha:/

U nas nie ma jeszcze jakiś strasznych wichur, ale ponoć mają być wieczorem.

Josie, Jasiek na pewno będzie zadowolony z klocków, a jak nie on to Wy bawiąc się z nim :D

Aylin, a zakupy chociaż się udały??

Asik i podoba się Oliwce na tańcach??

Dziś byłą u mnie koleżanka :) która pracuję w prywatnym żłobku :) więc była okazja do spytania jej o karanie dzieci.
Powiedziała, ze w tym wieku to zmiana tonu głosu, złapanie za rączką i mówienie, a krzesełka, jeżyki czy kąty od około 2,5-3lat jak już dzieci rozumieją dokładnie.

Aga - to zakupy szlachetna paczka - więc tak ;) udane. Koleżanka to jutro pakuje - ja jadę wieczorem do niej odebrać rzeczy na druga paczkę i zaczynamy od poniedziałek nowa zbiórkę.

Tys była w filharmonii i dostała. Ciucie od mikołaja. Ja nic dla niej nie mam - dostanie w niedzielę bo lozeczko dla lali z teściowa z krakowa jedzie. W wawie wykupili.

U nas tak wieje że mój kot postanowił spać w szafie. Musi się bardzo bać bo generalnie w okresie grzewczym z kaloryfera schodzi na papu i kupę ;)

Melduję, że żyjemy!!

U nas wichurrra zaczęła się poprzedniej nocy, wiało, lało i gradem sypało. Teraz juz cichnie...

My te zawsze pod poduszką znajdowalismy prezenty, ale chyba jutro to po powrocie Alinki ze szkoły dostaną, bo jak rano znajdzie to juz będzie rozkojarzona i w szkole nie będzie uważała.

reklama
Kasieki coś Ty córci zrobiła co?:-D

Aga dzięki.Oliwia jest b. zadowolona z zajęć i według niej mogły by być codziennie;-)

Aylin jaka była reakcja na Mikołaja? Ja też nie szalałam i kupiłam młodemu małe autko a Olci zegarek i portfelik

Polaa oby samopoczucie szybko się polepszyło

Katrina zazdroszczę, że u Was już po wichurze

dobranoc kobitki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry