reklama

Czerwiec 2012

Muńka to jutro poprosimy o fotki z nowymi fryzurami;-) i uduszę Cię za tą czekoladę bo od ok tygodnia nie jem słodyczy i chęci narobiłaś i myślę żeby cosik wciągnąć słodkiego;-)

ja pier***le, boję się takiego wiatru............................

ja też się boję wichur!!! miałam jechać wieczorem do sklepu, ale odpuściłam. Jutro jadę do pracy, to zrobię zakupy w drodze powrotnej.
Ja nowej fryzury nie będę miała, bo po prostu podcinam włosy z krótkich na krótkie :-D ale Gabi może będzie jakoś inaczej wyglądać. Pytanie tylko, czy wyjdziemy w tą wichurę. Jak nic się nie zmieni, to raczej nie pójdziemy.

U mnie w domu zawsze były prezenty w butach i razem z Siorką przed pójściem spać myłyśmy je, żeby nie było nam wstyd przed Mikołajem :-) rano 6-tego wiedziałyśmy, że z pewnością buty już z prezentem. Uwielbiałam to!!!!

reklama
kurcze kasiek wlasnie mi przypomnialas ze mialam dzis w tkmaxx kupic cos malej kolezanki ktora jedzie z nami fuck fuck fuck!!!
a te lale fajne :-)

dobra ide spac, pa!

Witamy Mikołajowo Zobacz załącznik 597710

Sunshine póki pamiętam jadę dziś do galerii, a tam będzie h&m, bo ostatnio byłam w jednym i nie było w ogóle tych kombinezonów. I powiedz mi czy Ty chcesz same spodnie czy razem z kurtką? bo zgłupiałam.

Josie udanego wyjazdu Wam życzę !!

Jak tam dzieciarnia Mikołaj był?? Moj chyba godzinę chodził z mikołajek w ręku zanim się skapnął, ze on z czekolady.

Hej, ale wieje...
Brrr...

My dzis z G poumawiane, wiec wesoly dzien sie szykuje:) oby tylko zadnych strat nie bylo, np sladow gradu na lakierze ... oby gradu nie bylo;)

Troche olewamy Mikolaja;) tzn G regularnie cos dostaje wiec no pressure na dzis akurat. Zafunduje jej za to spotkanie z jedna ciotka i plac zabaw (a sobie z ciotka pawlowa w tchibo;-)) potem spotkanie z jeszcze jedna ciotka (hatszept), malym Piotrem i jeszcze mniejsza Daria;-) fajny dzien:)

Munka ja w ten wiatr darowalam sobie scinanie wlosow G, bo jednak troszke lubia zmoczyc a jak tu wyjsc wtedy:(

Josie fajne pudlo:) kiedy jedziecie?

Kasiek ale ubaw: pazuly;-) do niedawna obcinalam tylko na spiocha, bo wyrywala rece. Ale raz sprobowalam na zywca z tata, tzn u mnie na kolanach ja obcinalam a tata zagadywal i podziwial. Od tamtej pory jest luz:)

Munka buty czyste???;-)

Tez sie witam Mikolajkowo :-) My dzis idziemy na spotkanie z MIkolajem Perla pewnie bedzie sie bala :dry:

Jak tam Mikołaj?? szykuje się na zostawienie niespodziewajki w butach??

u nas tez juz byl i zawsze zostawia cos w butach :tak: dobrze, ze duzy mikolaj ma lepsza pamiec od tego malego :-p
:-D Perla byla zdziwiona jak znalazla kinderka w bucie i od razu do drugiego zagladala :-D i od razu zaczela gadac jajooo, jajooo :-D

U nas wczoraj tez wialo! myslalam, ze dach nam urwie:szok: a moj biedny Pe stal na polu, i przewialo go i przmukla nawet sprzet mu zamukl i wrocil wczesniej do domku ;-)

Agus kochanie caly zestaw poprosze tzn kurtka + spodnie :-) dzieki ;-)

Wczoraj siegalismy ozdoby swiateczne ze strychu bo dzis ubieramy choinke:-) i wykorzystujac okazje popakowalam, rzeczy ktorymi Perla juz sie nie bawi i za male ciuszki itp i....... BUTELKI do mleka tez :happy2: a co duza juz dziewczyna jest ;-)I wiecie, ze nie zrobilo to na niej najmniejszego wrazenia wypila mleko z kubeczka jak gdyby nigdy nic :szok::-D
Za to swiatelka w oknie robia wrazenie :-D:-D

Ostatnia edycja:
Tak MsMickey,odpuszczamy fryzjera i nigdzie sie w to wiatrzycho nie ruszam,zadna przyjemnosc. No,jedynie pozniej do roboty. Hatszept pisala,zebym tez wpadla;-) udanego spotkania!!
Buty czyste,ale w moich pusto:-( ;-)
Za to Gabi chodzi,pokazuje na swoj prezent i mowi Koja (chyba Mikolaj) :-)

Josie- udanego wyjazdu!!

Sunshine- to u Was juz klimat swiateczny :-D Musze przejrzec co ja mam w ogole swiatecznego i tez powoli sie tym zajac,bo lubię podkreślić,że to inny czas niż inne dni w roku:-) jakoś lepiej i radośniej wtedy. No i wspaniałe wspomnienia z dzieciństwa.

Iwon- jak tam na delegacji?? Gdzie w ogole ta delegacja??

Jakoś mi dziś niedobrze od rana...

Ostatnia edycja:
rany Wasze dzieci tyle mowia ... az sie boje :| moj to tylko to co sie wyuczyl ... zadnego powtarzania zadnych nowych slow :(

u nas mikolaja brak ... nie mialam nawet pomyslu bo mlody ma tyle zabawek ... moze jeszcze do sklepu podejde po kinderke :P albo poczekamy do gwiazdki ... a mikolaja maja dzisiaj w zlobku

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry