reklama

Czerwiec 2012

hej

żyję i tęsknię

padam na ryjek, bo nadrobiłam 15(!!!) stron, a jutro na 6:dry: więc spadam robić kanapki i do wyrka

sto lat dla Martynki!!!

kocham was!;-) wrócę niebawem

reklama
Aylin - 1 1/2 - 2 to chyba jest na 92? albo 12-18m dzieki :) i oczywiscie najlepsze zyczonka z okazji pierwszej osiemnastki :-D
Kasiek- super, ze Mikolajki sie udaly! moja tez plakala jakgo zobaczyla :dry:
Asik- domyslam sie jaki musilal byc zachwycony :-D
Zaza- 15stron :szok: szacun kobieto, idz wypoczywaj :tak:

Zaza, sunshine, kasieńka :) Również dziekuję :)

Mam nadzieję ze jakiś ruch się tu dzis zacznie bo nuda i nie ma co czytać :)

Sunshine - dziś nie podjadę bo pogoda u nas straszna. Ale jutro ci spradzę przynajmniej w tych najbliższych galeriach

A cóż to??? Taka cisza? Zawsze mam problem z nadrabianiem a tu raptem parę postów?

Pogoda do du*y, wczoraj śnieg prószył a dziś deszcz od samiutkiego rana pada:baffled:

Aylin fajnie, że Martynka zadowolona prezentu:-) i tak się zastanawiam, czy na 18 latek też tak łatwo będzie nam zadowolić nasze pociechy?:-D

Zaza no ja myślę, że niedługo wrócisz;-)

Sunshine ależ Damian był bardzo zachwycony Mikołajem:tak: dopóki nie wziął go na kolana:-D

idę śniadanko wszamać i kawkę wypić w spokoju póki młody śpi

pogoda do bani ... dobrze ze dziec mi wstal chociaz w dobrym humorze

nocka do bani ... moja ... brzuch mam tak twardy w nocy ze jak sie przewracam z boku na bok to czuje jakby mi sie cos rozrywalo :| ehhhh kiedy styczen ?

Ostatnia edycja:
reklama
Martynko - sto lat!! :-)

Kurcze wyrzuca mnie z bb... napisalam dlugiego posta a tu "you are not logged and not permitted to do this action" ... no rzesz fak...

ja mam tak często jak piszę z komóry :wściekła/y:

Gabiśka znów ma pleśniawki i zastanawiam się, czy po prostu tylko tak zareagowała na wirusa jelitowego, którego ja miałam, czy coś jej wróciło/zostało utajone po tamtej chorobie... Myślicie, że powinnam zbadać jej kupkę??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry