reklama

Czerwiec 2012

Aga dzieki za poswiecenie, myslalam, ze moze jeszcze w sklepach bedzie bo na necie tez juz nie ma :(((( dzia!

Perla jada wszystko ze skorka. Z 2 Aylin dobrze podpowiada :-D

Kasiek-
moja tez nie chciala usiasc Mikolajowi na kolanch a jak ja dzieczyny posadzily to byl placz, a pozniej juz bylo ok bo byly przekaski i tance :-D:-D

reklama
Aga moja surowej papryki czy pomidora nie tknie. Ale w potrawce, zupie itd. uwielbia i wówczas wciąga ze skórą. Leczo jadła już w wakacje i też uwielbia:) Z drugim pytaniem ci nie pomogę. Ale lepiej zapomnieć, niż pisać 3 razy o makreli:ppp

Aylin tak też mam zamiar zrobić - kupić kuchnię na urodziny, albo jakoś bez okazji w marcu - co za dużo to nie zdrowo.

Sunshine
na Bielanach w H&M nie ma już tych kombinezonów:/

Byliśmy na przedstawieniu dla dzieci 'Jak Mikołaj urwał się z choinki'. Trwało 45min. więc P nudziła się, ale balowała i klaskała na każdej piosence (na szczęście było ich dużo). Potem oczywiście Mikołaj prezenty rozdawał. Fajna impra za 12zł w mojej okolicy. Mieliśmy farta z miejscówką, bo wczoraj wieczorem sąsiadka przyniosła bilety - ich dzieć się rozchorował:)

Hej hej

Nie nadrabiam bo nie mam kiedy...intensywny weekend;-)

W piątek zaliczyliśmy mikołajki:happy2: Damian nie mógł oczu oderwać od Mikołaja, ciągle pokazywał na niego paluszkiem i pytał "to to?" (kto to). Ale jak usiadł Mikołajowi na kolanach to się bidulek rozpłakał

A wczoraj odwiedziliśmy młodego chrzestną, teściową a na koniec pojechaliśmy do Fikolandu. Pierwsze co to młody stanął na środku i rozglądał się ze zdziwioną minką ile zabawek. A potem rozpoczął szaleństwo:tak::-D

Aylin Najlepszego dla Martynki !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry