reklama

Czerwiec 2012

Edit: Kasiek- Perla spedzila ponad godzine bawiac sie w IKEA kuchnia, garnaki i warzykami/owocami. Kupilam jej te wzrywka i owoce a garniki wyjmuje z szafki wola o lyzki drewniane i glotuje ale na swita mysle o kuchence chociaz takiej malej bo miejsca u nas malo :(

reklama
Aga Antoś wyglądał cudnie na Mikołaja i jaki radosny - zero strachu!

Na szybko pytanie. Co myślicie o kuchni dla szkraba? Moda wczoraj 15 min. siedziała i gotowała, wkłada sztuczne dania do piekarnika i wyciągała. Tak się zastanawiam gdzie to upchnę, ale skoro miałaby zajęcia...co myślicie, czy to nie za wcześnie?
Mówisz o tym zeszłorocznym zdjęciu??
Co do kuchni pewnie będzie się bawić, bo to fajna sprawa :) też myślałam dla Antka, ale doszłam do wniosku, ze bez przesady potem też są okazję do prezentów, albo i bez okazjo można sprawić :D

Oj wiemy wiemy jak to Pola lubi rybkę :P

Sunshine przykro mi, ale we Wrocławiu w żadnym h&m nie ma kombinezonu, w jednym był tylko jeden ten miętowy/seledynowy, a tak to sprzedawca obdzwonił mi wszystkie inne sklepy. I powiedzieli, ze raczej ich juz nie bedą mieli.

My dziś połaziliśmy trochę po sklepie, ale wielkie g... kupiłam :D

Aylin buhahah zupełnie jak moja i nie mam pojęcia dlaczego lubi tak zasypiać:D Ależ ona ma piękne włosy! I bosche ile ona je a taka drobna:D:D Musi mieć doskonałą przemianę!

A

Oj je. Dziś - 2 parówki, potem po basenie na szybko lubisia i caly sok marchwiowy gerbera, potem bułke drożdzową u kolezanki. W domu na spiocha 100 ml mleka, 8 pierogów i kawalek tarty. Kilka krówek (zostawiłam prezent swój z pracy na podłodze a mala dopadła zanim się kapnelam to siedząc pod krzesłem konsumowała) grapefruit i jest przed kolacją.
Ale 4 kupy dziennie są

nie pamiętam czy pisałam, że młoda kocha się w makreli wędzonej i zjadła mi całą (oczywiście robię jej małe kuleczki sprawdzając czy nie ma ości), a mi dosłownie zostały ochłapy. niby to wędzone i za dużo nie powinna, ale biegała z miską że ''lyba am' i jak mogłam odmówić:D

...

edek
choinka od koleżanki (będzie sama taką robić)
Zobacz załącznik 598011

makrela?? nie chyba nie wspominalaś :) no moze 3 razy P

A choinka cudna. Z czego to?

buhahah to was z tą makrelą nawiedziłam:D:D:d

aylin no właśnie, a u nas kupa raz dziennie! Heh, nie wiem z czego ta na zdjęcia, ale koleżanka będzie robić z filcu:)

dzięki laski za odpis ws. kuchni:) aga też zastanawiałam się czy zakupić teraz czy np. za 2-3mies. bez okazji, żeby nie było wszystko na raz:)

P dziś nie chciała uścisnąć u Mikołaja na kolanach, na sam widok zaczęła ryczeć, ale jak wyciągnął prezent to podeszła z M po niego i przebiła z Mikołajem piąteczkę:)

a w sprawie kuchni - moja też jak bylismy w centrum zabaw dla dzieci to bawila się dłuzszą chwile w gotowanie, myła patelnie pod kranem i piekła cos z plastikowych owoców.

Na razie kupiłam tylko owoce z ikei (warzyw i innych nie bylo) a kuchnie po rozmowie z moja mama stwierdziłysmy ze kupimy jej na urodziny. Na razie i tak ma pelno zabawek i trzeba w koncu przeglądnąć czym się bawi a czym juz dawno nie

Gabiśka ma te owocki z ikei i ma też miniaturowe aluminiowe gary. Wklada warzywka i udaje,ze gotuje,potem "je" :-)

Ciekawa jestem jak G zareaguje na Mikołaja,bo mój tato sie w świeta przebierze. Póki co jak tylko widzi w reklamie,czy na obrazku,to uśmiecha się i woła "o! Koja!" :-)

Sobota wieczór, a tu taka cisza? Napiłabym się coś :D

Mam dwa pytania:
1. Antek od jakiegoś czasu ulubione pomidory zamieniła na paprykę- czy obieracie, ze skóry paprykę??
2. skleroza nie boli- zapomniałam :D

agaundpestka - naszemu papryka nie podchodzi. Ja nie obieram, bo nawet za bardzo nie wiem, jak mialabym zrobic - mocno siedzi :-p
kasiekz - lepiej, zeby nie bylo trzeba sprawdzac skutecznosci psiej oceny ;-)Dziec tez sie lubi bawich kuchnia w Ikei :tak:

U nas dziec znalazl sobie jeszcze lepsza zabawe niz zdejmowanie sobie skarpetek: zdejmowanie mamie skarpetek :-)

Z innych nowosci - wyciagnelam dzis dzieciowi chyba z lyzeczke powidel sliwkowych z ucha :szok: Tak sie radosnie syn z ojcem bawil w czasie sniadania :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry