reklama

Czerwiec 2012

reklama
Sunshine- to raczej jelitówka:-/ oby tylko G sie nie zarazila!

Gabi sypia chyba we wszystkich możliwych pozycjach:-)ale najbardziej lubi na brzuszku i też z pupą do góry. Wkleje Wam jutro moje ulubione zdjęcie,choc byla mniejsza .

Ja to wody mogę się z Wami napić. Leżę oglądam Władce Pierścieni i próbuje wlewać w siebie wode... Troszke mi lepiej,oby już najgorsze nie wróciło!!

Żal mi tylko,bo rodzice moi mieli jutro przyjechać,a tak nie chcę ich zarazić. Mama zrobiła tyle pysznego jedzenia :-(

Ostatnia edycja:
Hej,

Alez ja do życia jakaś nie jestem, juz sama nie wiem co mi sie robi.
Pol dnia dzisiaj sprzatalam liście w ogrodzie, przez ten wiatr po całym ogródku rozwalone, mam dość.

Munka zdrowka i trzymam kciuki, zeby Gabi sie nie zaraziła. Wspolczuje, okropne to jest.

Niespodzianka moj tez śpi w rożnych pozycjach. Najczęściej na brzuchu :-D Zawsze nogi ma na poduszce a głowa z drugim strony, jeszcze sie nie zdarzyło, żebym go została w takiej pozycji (głowa na poduszce) jak go polozylam kiedy wchodzę do pokoju po jakiejś godzinie sprawdzić jak śpi, zawsze na odwrót :-D
A co do bye bye to tak samo jak Wojtek, Kuba w domu tez czasami cos powie po angielsku i Wojtek łapie.

Aylin Wojtek jak był młodszy to tylko brzuch i pupa do góry :tak:

Stylka wspolczuje bólu pleców, oby szybko przeszło.

Sunshine ja lubię jak tak wcześniej jest świątecznie, jak jadę do miasta a tam wszystko juz ubrane :tak: Uwielbiam, jeszcze chce snieg do tego wszystkiego i bedzie super :-) No bo same święta dwa dni, tak jak piszesz krótki czas.

Aga super pozycje :) nie mogę teraz znaleźć ale mam wlasnie takie zdjecia jak Wojtek śpi z pupa do góry a głowa w poduszce, nie wiem jak On oddychał :)

i tyle pamietam, wybaczcie...:zawstydzona/y:

wstalam dzis rano bo niania mnie obudzila jak weszla i sie dziwie ze mlody jeszcze spi o 8, patrze w kamerke a ten juz na podlodze i oglada sobie klocki :-) kurcze moglam zrobic zdjecie, super chwila:-)

no i sie pol dnia nimi bawil wiec chyba ok. ale woli rozwalac niz skladac, jednak dosc ciezko sie skladaja jak na 1,5 roczne dziecko

a no i od paru dni poza atakami histerii nastapil tez przelom w mowie, bo normalnie stara sie powtarzac po nas jakies pojedyncze slowa. smiesznie mu to wchodzi, ale dzis np mowil 'jest', i na snieg mowil 'eś', od paru dni mowi ladnie Jaś i mniam mniam,
oczywiscie to nic w porownaniu z pazulami poli:-D ale i tak jestem w szoku:szok:

a apropos pazurow to jak wy dajecie rade obcianac na spiocha??? ja to musze na paluszkach wszystko robic jak spi, nawet przykryc go nie moge bo momentalnie sie budzi, a gdzie tu z nozyczkami do niego:-D na szczescie bardzo lubi "ciach ciach" bo jakos to wlasnie obrocilam w zabawe kiedys i teraz sam pokazuje jak ma ochote na manicure:-D

ok odmeldowuje sie, jestesmy spakowani, ja padam na twarz ale na szczescie maz spi od 3 godzin to bedzie prowadzic piwrwsza polowe. do zobaczenia za tydzien!

Josie- ale Ci fajnie!!! Bawcie sie dobrze!!

Jak chce obciąć Gabi paznokcie,to właczam czasem bajke i spokojnie sie temu poddaje. Bez bajki tez duzego problemu nie ma. Gorzej u stóp,bo tego nie lubi.

Nockę w miarę przespałam,ale nadal mam paskudne dolegliwości...jestem tak słaba,że ledwo utrzymuje sie na nogach:-/

Witam :)

Josie udanego wypoczynku :)

Muńka zdrówka!!

Kasieńka ja dziś powiedziałam, ze ten tydzień sprzątam i na przyszły weekend dekoruję mieszkanko :)

Sunshine wczorajsze wiatry zatrzymał nas w domu, ale dziś już ruszamy do galerii na 100% :) więc potem napisze co i jak.

Jedziemy dziś na zakupy i spotkanie z Mikołajem :D tzn. w centrum handlowym są dla dzieci dziś jakieś imprezy zobaczymy ja mój synalek zareaguje na brodatego gościa :)

edek:

Aylin słodka Martysia :) w ogóle rozczula mnie widok śpiącego szkraba :)

No to nasze "angielskie" dzieci zaczynają być dwujęzyczne :D Max w wieku 2lat śpiewał pszczółkę maję w dwóch językach :) w ogóle ładnie mówił, nie mieszał nigdy języków.

Sylka moja koleżanka tak zwlekała z bólem kręgosłupa, aż ją złamało, ze nie mogła podnieść się do dziecka i w szpitalu wylądowała- więc bierz się za siebie!!

Ja też nigdy nie obcinałam pazurów na śpiąco ktoś go zabawiał lub teraz bajka.

A dziś kolejny szok przeżyłam jak wstałam chwilkę przed 8mą, a moje dziecko jeszcze spało <szok> beż żadnej pobudki :)

Ostatnia edycja:
Polaa zima nadchodzi i energii ubywa niestety :/

Aga, Aylin super zdjecia :) Slodkie

Josie milego wyjazdu - bawcie sie dobrze. Jesli chodzi o klocki to mamy mega blocks i latwo sie skladaja. Mlody cos tam zbuduje (czyt wieze z 3 klockow), ale mnie osobiscie bardziej podobaja sie duplo. Wiec chyba sobie... znaczy Tomciowi kupie na gwiazdke ;-)

Munka sily zycze. Moze warto, zebys ten orsalit wypila? To niby dla dzieci, ale moze Cie troche postawi na nogi.

Kasienka wyciagnij choinke to moze poczujesz nadciagajace swieta ;) Ja na razie sie skupiam na robieniu listy zakupow i powolnym kupowaniu (jakies puszki, majonezy) zeby przed samymi swietami nie przezyc szoku przy kasie w sklepie i jakos mi to przypomina, ze juz niedlugo Wigilia ;)

Ma ktos cos takiego? Juz druga mama mowi (jedna 1,5 rocznej dziewczynki, druga 2 letniego chlopca), ze to hicior i dziecka nie ma. Tylko siedzi i pieniazki wklada :shocked2:
swinka.jpg

Załączniki

• swinka.jpg
    swinka.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 64
Ma ktos cos takiego? Juz druga mama mowi (jedna 1,5 rocznej dziewczynki, druga 2 letniego chlopca), ze to hicior i dziecka nie ma. Tylko siedzi i pieniazki wklada :shocked2:
Zobacz załącznik 597979
My mamy zwykłą skarbonkę (puszkę) jak chcę coś zrobić to daję młodemu garść drobnych i wrzuca, a przy tym trenuje paluszki :D świnka fajna, ale jakoś mi się wydaję, ze nasze już za duże się robią na nią (może się mylę).
Z zakupami mam tak samo kukurydze, majonezy itp.

A wczoraj skończyłam ten terminarza, ale się wkurzyłam :/ bo była promocja, ze dwa taniej więc pomyślałam, ze sobie też zrobię :) tylko nie doczytałam, ze muszą być dwa identyczne:wściekła/y:no, ale nic zrobiłam wysłałam i na nowo wybrałam 500zdjęc do wywołania <zadowolona z siebie> :-D:-D

reklama
No ja tez wlasnie myslalam, ze to raczej dla bobasow, ale jak gadalam z mamami o prezentach to mowily o klockach, shape sorterach, o ksiazeczka i ze wlasnie ta swinka jest caly czas w obrocie ;) Ale z drugiej strony mamy skarbonke krokodylka wiec bedzie taniej jak mu dam bilon i niech wrzuca...

500 zdjec :szok: po raz drugi - jestem pod wrazeniem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry