reklama

Czerwiec 2012

Aylin ja sie napije ale Martini Rosso ;-)

Sylka- oj biedulka, wiem co to znaczy bol plecow :-( lepiej wybierz sie do lekarza ;-)

Munka- oby to nie byla jelitowka, i dobrze, ze G sie w miare trzyma:tak: zdrowka!

Kasiek- drewniane babki super!!

W Anglii bum siwteczny zaczyna sie 1 grudnia wiec i tak jestesmy o tydzien w plecy :-D:-p Zawsze uwazalam, ze to za wczesnie i lubilam tradycyjnie ubierac choinke na kilka dni przed :tak: ale teraz stwierdzilam, ze jak sie ubierze choinke i przystroi dom to czuc nastroj swiateczny a po Switach i Nowym roku to juz nowy rok wiecie, na kolede sie nie czeka bo przewaznie w kwietniu :-D wiec i nastroju juz nie ma. Tak jak Munka napisala, za krotki jest ten okres swiateczny trzeba sie nim nacieszyc bo to przeciez nie tylko porzadki! :-p

reklama
Mi tu :) Lyche z cola tradycyjnie poprosze ;)

Sylka wspolczuje bolu plecow. Mam nadzieje, ze lekarz cos zaradzi, bo samo raczej nie przejdzie.

Munka zdrowka i oby Gabi ominelo szerokim lukiem.

Aylin a ja wlasnie sie na duplo na swieta zastanawiam i sama juz nie wiem...

Sunshine chyba tez musze zakupic choinke i jakos dom przystroic. Kusila mnie dzisiaj taka malutka w lidlu.

Aga tzn teraz na biegu musisz kalendarz ogarnac?

Moj dziec oprocz tata zaczal mowic "gaj, gaj" i macha lapka przy tym. Normalnie Angol - bye bye mi zaczyna gadac... zwlaszcza jak go przylapie na otwieraniu kosza na smieci... Taka delikatna forma "spadaj"

Bar otwarty - proszę się czestowac czym chcecie. Niestety wizualizacji nie będzie bo na tel pisze i to już moje możliwości przerasta.
Ale mam pytanie - w jakich pozycjach śpią wasze dzieci?? Bo moja ostatnio na brzuchu z pupa do góry

Eeeee to se sama poleje ;)

Mlody generalnie spi w roznych pozycjach, najczesciej jednak na brzuchu. Ogolnie przez cala noc wedruje po lozeczku. Widze na kamerce, ze zasypia w jednej pozycji a godzine pozniej spi na pol - siedzaco :sorry2: Po tatusiu to ma :-p

Aylin :)
Zdjęcia oznaczone gwiazdką1.jpg

Załączniki

• Zdjęcia oznaczone gwiazdką1.jpg
    Zdjęcia oznaczone gwiazdką1.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Ja nie - ale chyba zmalpuje od ciebie i będę robić ;) bo naprawdę świetne są ;)

Dobra idę spać bo jutro basen a wcześniej muszę jechać aby przez śnieg się przepchac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry