• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

chwila dla siebie :) mlody spi maz w kosciele :)
wigilia pomimo wszystko baardzo udana ... :) czas strassznie szybko leci ... ale wczoraj to myslalam ze urodze tak sie najadlam :P
Nikosiowi tablet przypadl do gustu :) ale jak sie z nim bawimy

no i dzisiaj konczymy 36 tydzien ... i ostatnie zdjecie brzuszka :) bo do 40 tygodnia nie zamierzam czekac z narodzinami :P na dzien dzisiejszy wymiar 98 cm czyli tak jak w poprzedniej ciazy ... jesli zacznie sie obnizac od tego najblizszego tygodnia to pewne juz sie nie zmieni ... ale kto wie moze tym razem do 100 dobijemy :)

z Sarunia
Zobacz załącznik 600618

z Nikosiem

Zobacz załącznik 600619

no i ja widze roznice w ksztalcie brzunia ... na dziewczynke bardziej okragly jest :)

Ostatnia edycja:
reklama
Munka - szczerze mowiac, to liczylam na jakies zachwyty z Twojej strony, komplementy, ze mamy podobne choinki itp, ogolnie, ze docenisz wyrafinowana technike fotograficzna :-pa Ty tu z cytatem biblijnym :eek:

Kasienka - jak to nie zamierzasz czekac do 40tc? A jak Sarunia zechce w 42 przyjsc na swiat? Ja 4 tygodnie latalam po schodach, pilam ziolka od poloznej majace cos tam przyspieszyc, jezdzilam na rowerku stacjonanym (ekstra pozyczonym od znajomych na ten cel), no i oczywiscie molestowalam meza a dziec i tak poszedl w zaparte :sorry2:Brzuszek sliczny :tak:

Wy tu sie obzeracie na swieta a nam grozi glodowka. No tak to jest, jak sie w kuchni nie bylo pilnym :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Aronia biorac pod uwage ze Nikos wyszedl 10 dni wczesniej, to Sarunia raczej nie doczeka poza tym juz teraz mam skurcze takie dosc intensywne i do tego ta szyjka juz jest mocno skrocona i miekka :) z drugim czesto idzie szybciej niz z pierwszym :)

Kasienka - ja mialam skurcze juz od 5 msc a dziec i tak przeczekal do 42 tc ;-)A tak serio to oczywiscie, ze Ci zycze lekkiego porodu :tak:

Munka - gdziez bym smiala byc zlosliwa w Swieta :no: To czas magii (widzenia niewidzialnego ;-)) i usmiechu:-) Hmmmm, nie wiem, czy nasza jest wieksza ale na pewno mniej erotyczna niz Wasza :-D

Aronia czego Ty chcesz od Waszej choinki... mi sie podoba;)

Munka enjoy the food:)

My wlasnie konczymy spacer po krakowskim, niestety wciagnal mnie napotkany irish pub i burgery... tak to jest, jak sie w porze lunchu lazi po dworze;) obiad bedzie wiec pozniej:)

Kuba śpi juz 2 h na spacerku nie byliśmy bo sie nie dał ubrać takich spazmów dostał jeśc tez nie chciał i o.

kasienka faktyczkie okrąglejszy ale oba śliczne. Co do skórczy to ja też miałam od ok 5 m-ca skórcze i skracała mi sie szyjka a bez żadnych ingerencji sie odbyło i urodził sie kuba w 39 tc. A dodam ze jak sie skórcze zaczęły to miałam sie oszczędzać a do końca latałam jak szalona.:-D A zebyś sie nie przeliczyła tym szybszym porodem hihi. Oczywiście ma być lekki i szybki ;D Moze być taki jak mój że sobie leżałam i z położną gadałam.

reklama
agaundpestka - nie taka oryginalna, wzorowalam sie na Munce ;-)

A co Wy macie z tym siedzeniem w domu? Taka piekna wiosna teraz, ze my pol dnia na dworze spedzilismy :tak: A razem z nami cale miasto - wszedzie dzikie tlumy spacerowiczow :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry