reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej hej! Ja własnie wróciłam od lekarza.
I co się dowiedziałam??
Otóż pani doktor określiła wiek ciąży na początek 7 tyg ?!?!
Nie wiem jakim cudem, jak poprosilam o wyjasnienie co i jak? to sie spytala czy chce sie dowiedziec od lekarza rzetelnych informacji czy czytac bzdury ze to 5 tyg... wolalam nie zaglebiac się. Poszłam do niej tylko dlatego ze mialam wczesniej umowiona tam wizyte a ze to prywatnie to nie chcialam zeby przepadla. Moze 25 u mojej poleconej lekarki dowiem sie dokladnie co się święci.

Ciekawe? Może owulację miałaś mocno przesuniętą ??:-) W każdym razie twoje dzieciątko jest na razie najstarsze ;-)

reklama
Ja też mam od czasu do czasu bóle w krzyżu i są tak nagłe, że dosłownie zwalają mnie z nóg. Poza tym i bólami brzucha podobnymi do bóli miesiączkowych, to żadnych innych objawów nie mam - zaczęło mnie to nawet ostatnio martwić. Dobrze, że w czwartek idę do ginekologa, to trochę się uspokoję, bo może już serduszko będzie bić?!

A tak wógóle to już patrzyłyście za mebelkami, wózkami itp??

Ja jestem też z Wrocławia, ale teraz mieszkamy nad morzem, koło Trójmiasta (nareszcie turyści wyjechali i można spokojnie spacerować po plaży):-)

Carla ja miałam konsultację od razu w piątek bo pojechałam do szpitala, na usg wszytko było dobrze ale na izbie przyjęć mieli kiepski sprzęt i jak powiedział pan doktor "na dyżurze musi im taki wystarczyć" więc bardzo mi zależało na tej dzisiejszej wizycie u mojej pani doktor
Dziękuje za wsparcie i kciuki

To już się trochę uspokoilam. Nanulika ja tez marudze nie przejmuj się. Każde strzykniecie każdy ból a ja już się zastanawiam o co chodzi:-)Mój luby trochę już ze mnie się śmieje ze jak prawa pierś mnie bardziej boli niż lewa to ja już internet przeszukuje. :-) I co chwile się pyta co my tam piszemy na tym forum i ze mnie już całkiem wciagnie niedługo w komp :-D A tak poważnie to po prostu po tym poronieniu pól roku temu to tak się zamartwiam trochę. Ale wiem ze pozytywne myślenie jest najważniejsze wiec tylko czasami pozwalam sobie na marudzenie :)
A gdzie można kupić taki test pokazujący tydzień ciąży w Polsce? Wiem ze w Anglii są bo moja siostra robiła i tez właśnie ten clearblue. u nas nie widziałam

A ja gdzieś na forum babyboom czytałam, że jak na teście jasne kreski to będzie chłopak, a jak ciemne to dziewczynka :-D:-D Bo dziewczynki mają więcej czegoś tam i kreska ciemniejsza :-) W sumie mi to pasuje :cool2:
Etam nieprawda ja w pierwszej ciaży mialam dwie ciemno wiśniowe krechy i byl syn a teraz mam jaśniutkie;p ciekawe co teraz bedzie;p

Hehe goldenlucy to najwyze bedziemy dwie marudy:) Moj S tez sie wczoraj zaciekawil co zza forum i co ja tam tak klikam i klikam:) powiem wam ze ciesze sie ze tu z wami jestem,bo niiby S moj jest wyrozumialy i aniol ale nikt nie zrozumie tak jak druga baba,a jak do tego druga ciezarna to juz wogole.... poza tym prawie nikt nic nie wie wiec przynajmniej mam tu komu pomarudzisc.....:DDD dzieki dziewuchy!!!

to jest jedyne forum na ktorym rozmowy milkna po 21ej hahah wszystkie mamki ida w kime, ja na przodzie.........poprostu jestem ze tak powiem do calkowitego zresetowania wieczorem, rano jakos sie bujam do 15ej potem zamulam w pracy do piatej, koncze prace i juz jestem na ostatnich nogach-wkurza mnie to bo zazwyczaj po pracy byla silownia , gotowanie, kolezankowanie.............
dzis zamierzam sie wykopac z domu na step
moze da mi to troszke energi, wczoraj robilam speedwalk (szybki marsz 5km) na swiezym powietrzu........

Hehe goldenlucy to najwyze bedziemy dwie marudy:) Moj S tez sie wczoraj zaciekawil co zza forum i co ja tam tak klikam i klikam:) powiem wam ze ciesze sie ze tu z wami jestem,bo niiby S moj jest wyrozumialy i aniol ale nikt nie zrozumie tak jak druga baba,a jak do tego druga ciezarna to juz wogole.... poza tym prawie nikt nic nie wie wiec przynajmniej mam tu komu pomarudzisc.....:DDD dzieki dziewuchy!!!
a za to mój maż się wścieka jak tylko włączam komputer bo nienawidzi jak tu siedzie niewiem czego moze boi sie ze go zdradzam heheheh.... w kazdym badz razie moge siedziec na forum tylko wtedy jak Jego nie ma w domu :)

reklama
witajcie poniedziałkowo,

nanulinka - ja przed opuszczeniem kraju tez całe zycie mieszkałam we Wrocławiu, piękne miasto!!! tęsknie trochę za Wrockiem, tętniącym życiem dobrym starym Wrockiem, kiedy wracało się nad ranem do domku z Rynku w weekendy...... oj pomarzyć sobie można, teraz moja córa pewnie się włóczy po nocach (czasami),

Do góry