KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
za to ja jestem z Lublina ale całe życie marzyłam aby sie wyprowadzić do Wrocławiawitajcie poniedziałkowo,
nanulinka - ja przed opuszczeniem kraju tez całe zycie mieszkałam we Wrocławiu, piękne miasto!!! tęsknie trochę za Wrockiem, tętniącym życiem dobrym starym Wrockiem, kiedy wracało się nad ranem do domku z Rynku w weekendy...... oj pomarzyć sobie można, teraz moja córa pewnie się włóczy po nocach (czasami),

a tu male dziecie w domu co pradwa moj m do wczoraj mial urlop i mi troche pomogl ale dzisiaj wyladowal w szpitalu na IP z podejrzeniem zapalenia wyrostka na razie czekam na wiesci od niego. Zapowiada sie ciekawie sama w domu z maluchem i mdlosciami do tego pies ktorego trzeba na spacer wyprowadzic i nikogo do pomocy. Tak ma teraz nerwy ze od wczoraj czuje ze mi brzuch twardnieje to chyba nie jest normalne na tym etapie ciazy co myslicie? Nie pamietam jak to bylo w pierwsztej ciazy od kiedy mi brzuch twardnial. Kurcze troche stresa mam. Czy wam juz twardnieja brzuszki?
. A jeśli chodzi o bóle krzyża to kojarzę, że mnie dopadły zanim jeszcze test zrobiłam, nie skojarzyłam ich z ciążą, a teraz nie ma po nich śladu.
ale mąż pracuje we Wrocku