Hej, czytam was cały czas ale jakos sie wbić nie mogę. Depresja przed wiosenna mnie dopadła.
Ale mam postanowienie nowowiosenne - koniec zakupów dla nunu - teraz dla siebie musze coś kupić bo jak flaja chodzę.
Wiec dokonałam zakupu jeansów
Poza tym mamy nowe słowo - oczko. Oczywiście bez "cz" wiec jest "o ko"
A i zapomniałam wczoraj napisać w sprawie soków jednodniowych. Dziewczyny nie pijcie tego. Mam koleżankę (dziekan wydziału zywienia w olsztynie) i mówiła ze robili badania soków jednodniowych. Iliść bakterii tam znalex=zionych przekroczyła wszelkie normy.
Ale mam postanowienie nowowiosenne - koniec zakupów dla nunu - teraz dla siebie musze coś kupić bo jak flaja chodzę.
Wiec dokonałam zakupu jeansów
Poza tym mamy nowe słowo - oczko. Oczywiście bez "cz" wiec jest "o ko"
A i zapomniałam wczoraj napisać w sprawie soków jednodniowych. Dziewczyny nie pijcie tego. Mam koleżankę (dziekan wydziału zywienia w olsztynie) i mówiła ze robili badania soków jednodniowych. Iliść bakterii tam znalex=zionych przekroczyła wszelkie normy.
Wierz mi, że później wcale nie było by Ci łatwiej. Ja karmiłam prawie do roku a i też miałam poczucie winy, że odstawiłam Szymka. Z tym, że ja nie mogłam go karmić przez 3 tygodnie z e względu na leki jakie brałam w tym czasie. Po tych trzech tygodniach zastanawiałam się czy by nie spróbować go nadal karmić ale stwierdziłam, że jeśli już się odzwyczaił i nie jest z tego powodu nieszczęśliwy to nie będę zaczynać znowu. I teraz z perspektywy czasu uważam że była to dobra decyzja.

, u mnie to nie przejdzie
Być w galerii handlowej i nic nie kupić
;-)
przebudzila sie po polnocy (standardowo) ale tym razem wolala tatusia a ten zeby do niej nie chodzic co po chwile to przyniosl ja do nas i nocka do niczego ba ta co chwile sie wybudzala a Pe jak wstawal po 6 do pracy to ta razem z nim, jedyny plus, ze sie nia do tej 7 zajal a ja moglam jeszcze podrzemac
Ale pamietaj ze mamcia tez musi prezentowac sie przy corce
A jak Jas dzisiaj sie czuje?