reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej
O. chyba jakiegoś wirusa załapała. Obudziła się w noc y z płaczem, że brzuch ją boli, kilka razy wymiotowała:no:

Kasiek biedna Pola, dobrze, że pleśniawki znikają.

Aronia dokładnie, oprócz tego, że ludziom oczy mało co z orbit nie powychodziły to brak żadnej innej reakcji

Tialana najważniejsze, że magdzia woła siku- gratki

Aga Antoś już duży chłopak, nie potrzebuje cyca.

Andzia młody też ostatnio obudził się z płaczem w nocy, nic nie pomagało a on kupę chciał

Alijenka zdrówka

reklama
No dobra filmik w galerii :-) krotki ale najwazniejsze jest :-p Czekam jeszcze jak mi sie seat down wgra ale ten jest troszke dluzszy :sorry2:
To dzis Was zasypie filmikami ;-)

Nie jechałam specjalnie na ciuchy:) Do kina to był wypad i rossmana i na zakupy spożywki do Tesco i przy okazji obleciałyśmy sklepy, ale serio nic. P obkupiona (na strychu mam 2 wory 120litrowe wypchane po brzegi ciuszków 2-3l:p), a M sam siebie obkupuje, bo jak ja coś mu fundnę to wiecznie nie podoba mu się:p

asik
zdrówka dla młodej!

sunshine buahahahahahahaha:D:D:D Dobra jest!

zrobiłam rybę w sosie śmietanowo czosnkowo pieczarkowym z gałką muszkatelową i do tego oczywiście brokuły z ziemniakami - wciągnęła:)

Ostatnia edycja:
A ja nie wiem nawet co to casserole musze sie doksztalcic...
Ja mam na obiad zraza wolowego i makaron z sosem ze zraza, wykonanie meza. Nie lubie bez warzyw ale zrobie sobie wieczorem mizerie to sie wyrowna:)

Jas lepiej juz nie ma takiej goraczki i katar zdecydowanie lzejszy. Ale rano po wstaniu byl cieply, No i skonczylo sie mega polgodzinna histeria bo glodny jak wilk ale sam nie wiedzial co chce zjesc i normalnie kwiczal jakby go zarzynali... Wiec polozylam przed nim w koncu chyba 6 talerzykow, kaszke, pomidorki, winogrona, tosta z maslem, mandarynki, kanapki. No i cos zaczal skubac

Aylin juz nawet patrzylam na sokowirowki ale wszystkie sa mega wielkie... Nie mam gdzie tego trzymac....

hej laski :-)
u nas dziś pogoda beznadziejna, jakaś jesień przyszła i pada deszcz :baffled: ale my i tak siedzimy w domu z przeziębieniem :dry:

Kasienka no dokładnie :sorry2:
Kasiek oby pleśniawki szybko zniknęły &&& i odparzenie też :tak:
Tialana gratuluję sukcesu nocnikowego :tak:
asik no to nieźle że nikt się nie zainteresował :errr: a mąż zdolniacha ;-)
aga oby tak dalej gładko szło odstawianie &&& no i nadmiar pokarmu możesz odciągać ale tylko tyle żeby poczuć ulgę :tak:

zdrówka dla wszystkich chorowitków!

my też trzymamy się mocno w gronie rozchwianych nocy i drzemek :dry: wszystko nie tak, jakaś masakra
uciekam budzić Kropkę bo już koło godziny śpi a w nocy pewnie i tak będę szaleństwa

alijenka - a czym wycierasz pupe? Jesli wilgotnymi chusteczkami to nic dziwengo ;-) Kiedy ja nie moglam przy przezeibieniu mowic moj bejbiszonek bardzo to przezywal :-(A i mialam Ci powiedziec, ze mi sie snilo, ze bylismy u Was w domu z wizyta :-p:-)

Aylin
- a jakie to bakterie siedza w tych sokach? Takie, ktore by tez byly, gdyby samemu zrobic sok czy cos wynikajacego z niewystaraczajacej higieny pridukcji czy zbyt dlugiego przechowwywania?

Sunshine - ale slodko brzmi to shoes! :-)

U nas taka parszywa noc, ze az sie pisac nie chce :hmm:

reklama
asik, josie- zdrówka

Sylka a no Kubie ługo sie utrzymuje przeziebienie kiedyś w jeden dzień rozwijało sie aż do zapalenia oskrzeli czy płuc a teraz co prawda nie idzie dalej tylko strasznie długo.

Do góry